download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 14/34 (336 фирми общо)следваща >>
Специфични софтуерни програми(финансовипрограми, Интернет-базирани програми, Интернет сайтове с база данни); Дизайн на уеб-сайтове(сайтове, фирмени знаци, печатни материали)
Доставка на интернет - LAN, Dial-Up, Wireless и наети линии. Уебхостинг, уебдизайн, графична обработка и програмиране. Разработка на софтуеър и E-commerce решения. Изграждане на мрежи използвайки най-новите технологии. Корпоративни комуникационни решения последно поколение, индивидуални проекти за видео-наблюдение, високоскоростни криптирани връзки и видео-конференции. Асемблиране и продажба на компютърни системи и компоненти.
Издател на единственото списание за популярна психология "Инсайт". Психологията е наука, съпричастна към всички по-големи загадки на човечеството и вечните човешки въпроси – живот, смърт, любов, приятелство, човешки взаимоотношения, Бог и религия, древни цивилизации, велики научни открития, феномени на масовото поведение, ролята на личността в историята, съвременните явления като глобализация, нов световен ред, интернет, преплитането на антична мъдрост с модерния начин на живот. Може да се твърди, че няма област, която психологията да не засяга. За всичко това четете в списание "Инсайт".
Антени за интернет 2.4GHz, 5.8GHz 802.11b, IEEE 802.11b, WLAN, Wireless Local Area Network, WiFi, antennas, anteni, безжичен достъп до интернет.
ViQonica Agency работи в три различни, но логически споени направления: 1. ЛИЦЕНЗИРАНА ТРУДОВА БОРСА. * Изграждане на екипи. * Управление и подбор на персонала. * Мотивационни тренинги. Мотивиране и стимулиране на персонала. * Консултации и тренинги за комуникативните умения, свързани с деловото общуване. * Асертивен тренинг (за себеутвърждаващо поведение) и техники за преодоляване на стреса. * Организационно развитие и фирмена култура. * Приложна психология. 2. ШКОЛИ ВИКОНИКА. * Курсове и семинари, специално ориентирани към хората, оставащи без работа в процеса на приватизация и масови съкращения. * Целта е чрез преквалификация и нови идеи да им се помогне да повишат своята конкурентност на трудовия пазар независимо от възрастта им или да намерят ново поприще, като започнат свой бизнес. 3. СТУДИО ВИКОНИКА. * Връзки с обществеността и PR-консултиране. * Експертни оценки на медийното присъствие и анализ на фирмения образ. * Тестиране на рекламни продукти. * Рекламни кампании, презентации, промоции, шоупрограми, ревюта. * Външна реклама. * Рекламни аксесоари. * Графичен дизайн, предпечат. * Печат на поръчкови фирмени издания по собствени оригинални каталози, включително в МИНИМАЛНИ ТИРАЖИ и дори единични бройки на нормални, като на обичайните тиражи, единични цени.
Софтуерни продукти за административната дейност. WEB Маркетинг, хостинг, регистър.
Първата частна информационна интернет агенция за новини в реално време.
Лицензирани преводи и легализация на документи; Счетоводно обслужване на малки и средни фирми; Реклама - печатна, външна, сувенирна.
Професионално озвучаване на концерти, ревюта, коктеили, промоции, дисководещи, партита, сватби и др. Техническо обезпечаване с звук, светлина и сцена. Производство на тон колони за озвучаване и инсталиране в дискотеки, ресторанти, клубове и спортни съоръжения. Ремонт и сервиз.
АБОНАМЕНТ&gt;&gt;РАЗПРОСТРАНЕНИНЕ&gt;&gt;ПЕРИОДИЧЕН ПЕЧАТ. Разпространителка Агенция РУФИПРЕС развива своята дейност от 1992 г. В самото начало като ЕТ “ИФ -АРТ”, а от 2001 г., от името на РУФИПРЕС. През всички тези години фирмата и екипа ни са натрупали много опит, който ни помага да осъществяваме успешно и надеждно нашата дейност, като радваме всички наши клиенти и абонати. Младия и амбициозен колектив се грижи вече години наред за качеството на предлаганите от нас услуги, така че много хора да ни предпочитат.

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.