download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 16/34 (336 фирми общо)следваща >>
Предлага високо-качествени уеб хостинг услуги и регистрация на домейни, уеб дизайн, разработване на приложения за интернет, оптимизация за интернет търсачки.
Software developer.
Фирма "МП-Тарапонти-Нет" е основана с фирмено дело 1326 от 2003 година с основен предмет на дейност продажба и сервиз на офис техника и интернет услуги. От Октомври 2003 година имаме права на Оторизиран дилър и на ф."Ланикс", и директен доставчик на интернет базирани услуги за гр. Средец. Координацията и контрола по дейността на фирмата за цялата страна се извършва от Офис гр. Средец.
Търговия и абонамент на печатни произведения, вестници и списания на едро и дребно.
Пълно рекламно обслужване. Собствени: студио за ТВ продукция и пост-продукция, вкл. 3-D анимация; затворен цикъл за печатни издания от проект - предпечат - отпечатване - книговезки услуги; медия шоп при високи % отстъпка ЗА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ И РЕГИОНАЛНИ МЕДИИ; професионален WEB дизайн; Представител за British Satellite News, продуцира и излъчва в България ТВ предаването ТВ КАТАЛОГ; Притежател на запазената марка ТЕХНОДОМ за специализирани изложения и печатни издания и радио- и ТВ предавания; Организатор на изложението ТЕХНОДОМ за бяла и черна техника; Издател на "КУПИ НА КРЕДИТ"; Специализирани консултантски и проектатски услуги за оборудване на професионални видео монтажни студия; дилър на Microsoft, Corel, Adobe, Symantec и други водещи софтуерни компании с права за лицензирана продажба на техните програмни продукти на територията на България; Маркетингови и рекламни проучвания и консултации.
Аутсорсинг на кол център услуги, консултация при изграждане на вътрешни телефонни центрове, продажби, маркетингови програми и проучвания
Селскостопански портал. Всякаква информация от сферата на селското стопанство. Реклама в Интернет и Националното телевизионно предаване "АГРОФОРУМ".
ГЕКО е търговец на широка гама от материали предназначени за външна и вътрешна, приложна и печатна реклама. Натрупаният опит и добрите контакти с водещи производители дават възможност за предлагане на висококачествени продукти на широк кръг от клиенти. Основната дейност е свързана с директен внос и търговия на: - самозалепващи хартии и фолиа за офсетов, сито и широкоформатен дигитален печат на листи и роли; - полимерни плотерни фолиа за външна и вътрешна приложна реклама; - алуминиеви и PVC сандвичи; - разпенени PVC плоскости; - пенокартони; - PMMA плоскости; - винил за широкоформатен печат; - truck винили за производство на TIR покривала и тенти.
Производство и пакетиране на кафе. Представителство на кафе Rio Negro.
Търговия и форматиране на хартия, картон и мукава за нуждите на полиграфическата и картонажна промишленост. Доставки на копирна хартия и изделия от хартия за канцеларски нужди. Всичко за офиса от хартия.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.