download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 18/34 (336 фирми общо)следваща >>
Изработва: Рекламни надписи от самозалепващо PVC фолио; Стикери и етикети от самозалепваща хартия и от самозалепващо PVC фолио; Табели - метални и светещи; ситопечат на самозалепващо PVC фолио и сувенири. Внос на: самозалепващи хартии и PVC фолиа от ORAFOL - Германия; плоскости от PVC, плексиглас и пенокартон; режещи плотери; флок и флекс; клишета и тампони за тампон-печат; холографски самозалепващи фолиа. Продажба на: режещи плотери SignPAL, PUMA и BOBCAT, термотрансферни плотери NAUTILUS и лазерни гравири от GCC - Тайван.
"Прайм тайм” ООД е компания за връзки с обществеността и реклама. Фирмата е създадена в началото на 2002 г. с цел да осигурява качествени услуги в областта на връзките с обществеността. “Прайм тайм” ООД предлага модерни и нестандартни решения и идеи за популяризиране на проекти, дейности, личности и продукти. Нашите специалисти работят върху осъществяването на ефективна комуникация с различните обществени групи, както и върху създаването на позитивно отношение към лица, фирми, организации, стоки и услуги. “Прайм тайм” ООД разчита на добрите си контакти с медиите, с обществените и правителствени организации, и поддържа връзки с бизнессредите и финансовата общност в страната. Екипът ползва опита на утвърдени специалисти по PR и реклама.
Изработка и печат на рекламни дискове. Презареждане на мастилници за Epson. Изработка на мултимедиини презентации.
Рекламна агенция Вивати предлага пълно рекламно обслужване с акцент върху печатната реклама. Интересни предложения могат да се намеряте в сувенирите, които са директен внос- артикули с плуващ ефект от Дания, швейцарските химикалки Prodir, VIP подаръци от Холандия, метални кутии, ръчни часовници.
По Интернет Онлайн радио Транс - Пловдив. Българската музика до всяка точка на света.
Всички видове фото услуги, репортажна, рекламна, детективска (конфиденциална) и др. дейности.
Производител на хартиени пликове за лекарства, билки и др. Пет размера, първо и второ качество, ниски цени. Безплатна доставка. Оригинален дизайн и предпечат на етикети, дипляни и др.
Продуцира и произвежда всички видове реклама - видео, аудио, принт. Издава книги и списание под марката Бон Апети. Продуцира предаването Бон Апети по Btv. Продуцира всякакви форми свързани с медиите - музикални клипове, реклами, фотоси, билбордове и т. н.
Стелажи - проектиране и производство за разнообразни продукти: козметика, лекарства, бижутерия, книги, храни, напитки и други. Изделия от плексиглас - производител, възможност за изработка по мостра или проект на клиента, сито и тампонен печат на рекламни сувенири и всиакакви други изделия, надписи от фолио - табели, витрини, автомобили, транспаранти и други рекламни конструкции.
Фирмата е с голям опит и традиции в търговията на едро и дребно на пълната гама ниско, средно и високоволтова електроапаратура, електроматериали и съоръжения за енергетиката и промишлеността, по БДС и внос - комутационна апаратура, измервателни трансформатори, високоволтови и високомощни предпазители, изолатори, вентилни отводи, измервателна и защитна апаратура, релета, осветителни тела, лампи, кабели и кабелни принадлежности и много други. Магазин и офис - гр. Русе, бул. Цар Освободетел 75, управител - Жана Мачуганова.
< 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 34 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.