download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 21/34 (336 фирми общо)следваща >>
Радио Витоша присъства вече 12 години на българския радиопазар. То излъчва в седем града /София, Варна, Бургас, Пловдив, Благоевград, Плевен и Добрич/, които прeдставляват най-големите окръжни и търговски центрове в България. В тези градове се осъществява повече от 2/3 от стокооборота и повече от 80 % от консумацията на услуги в страната. Потенциалната аудитория на радиото наброява 3 милиона души, а реалната е над 1 милион. Радио Витоша е музикална станция за съвременни хитове. Основната част от аудиторията на радиото е на възраст до 40 години. В тази възрастова група радиото държи челното място по слушаемост в рейтингите на социологическите агенции. Проучванията показват, че над 45 % от слушателите на Витоша са хора с високи доходи. Софтуерът и високите технологии за пренос създават възможност за изключително гъвкаво рекламно планиране - Вие имате неограничен избор да рекламирате само в даден регион /град/ или в национален мащаб, по индивидуална схема, нещо което нито една друга радиоверига не предлага. Програмата на радио Витоша дава възможност за прецизно сегментиране на аудиторията и разнообразно рекламно присъствие, като спонсориране на предавания, рубрики, игри, външни промоции. С Витоша Вашата реклама ще достигне до стотици хиляди слушатели, които слушат радио в офиса, в къщи, в колата, в магазина, във фризьорския салон или кафенето. Нашият прайм тайм е в часовете между 08:00 ч и 18:00 ч. За да повишите ефективността на Вашето рекламно планиране, може да се обърнете към нашия екип от квалифицирани рекламни специалисти, който вече 10 години успешно работи на българския рекламен пазар.
Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт. Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решение.
Bgwebsite – Уебдизайн на високо ниво – изработване на уебсайт с професионален уеб дизайн на ниска цена. Ние Ви предлагаме огромен каталог с дизайнерски решения, от който можете да си изберете най-подходящият за Вас дизайн. Вашият уебсайт ще бъде изключителен и то на ниска цена.
Информационно осигуряване за живота в българските села, агробизнеса, селския туризъм. Консултации в сферата на биологичното земеделие. Селски туризъм, екскурзии. Реклама и организиране на семинари и обучения в сферата на селското стопанство, селския туризъм, алтернативното земеделие. Консултации в сферата на недвижимите имоти в селата.
Стронг България ЕООД е 100% собственост на Strong International лидер в областа на сателитната телевизия. Доставя и дистрибутира цифрови приемници за кабелна, ефирна и цифрова телевизия. Широка гама LCD телевизори и аксесоари.
Креатив - Медия шоп - Пълно рекламно обслужване. Оторизиран партньор на Microsoft, Adobe, Corel, Symantec и др.
Изработва външни фасадни профили, колони, капители, арки, фронтони, фриз, ъглови камъни и др. Без ограничение във формата или размерите. Предлагаме и 3D обекти за външна реклама.
ПР агенция ROI Communication предлага на своите клиенти консултации и провеждане на ПР кампании. Предимствата на бутиковата ПР агенция са въпрос на качество и задълбоченост – опитни практици, с визия, добри взаимоотношения, комуникации, развитие, креативност и по-добра активност. Убедени сме, че добрите комуникации помагат на всеки бизнес по-лесно да постигне успех и да се задържи на върха.
Бързи визитки - качествено и евтино! Графичен дизайн и печат на бланки, пликове, дипляни, плакати, стикери, етикети, календари и др.
Проектиране и производство на инструментална екипировка - щанци, шприцформи, бласформи. Производство на мотокултиватори, мотофрези, прикачни съоръжения, втулки, съединител карданен, агрегатори и други по заявка на клиента. Търговия с метали. Фирмата разполага с високотехнологичен машинен парк.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.