download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 26/34 (336 фирми общо)следваща >>
Списание за политика и култура!!! Всяка седмица нови интервюта с любопитни личности,анализи коментари интересни факти за живота в парламента и министерски съвет-зад завесата.
Интеркултура Консулт е създадена през 2004 в България с цел международна дейност в областта на културата и изкуството. Дейностите на Интеркултура Консулт включват консултантски услуги и международен обмен, разработване на проекти и сътрудничество в изпълнителската дейност. Структурни фондове - ИКК предлага конcултации за проектни кандидатури и опит в управлението на проекти. ИКК предлага kонсултантска дейност в областта на Европейско и международно сътрудничество: - експерти в областта на културата, изкуството и свързани индустрии /напр. културен туризъм, традиционни изкиства/ - проекти за междукултурно обучение. -kонсултантска дейност за програми и проекти с международно финансиране и участие - проектна разработка, управление, оценка - извършването на преводи от български на чужди езици и от чужди езици на български (преводаческа дейност) - kонсултантска дейност и сделки с интелектуална собственост - уникални форми на проектни партньорства между секторите - креативни индустрии, култура, образование. - предлага в партньорство информационни, рекламни, програмни, уеб базирани и други услуги - посреднически услуги за целта на дейности по проекти
Основната насока в дейността на дружеството е свързана с внос, продажба, монтаж и поддръжка на сателитно оборудване, изграждане на цифрови сателитни и кабелни телевизионни системи.
Ивентика ООД - работещи решения в областите локализация, брандинг, тренинг, комуникации, софтуер, уеб технологии. Като единствен оторизиран риселър на SDL International за територията на България, Ивентика ООД предлага преференциални, специално договорени цени за продуктите на компанията. Продукти добре известни на всеки работещ със съдържание на повече от един език: превърналият се в стандарт за администрацията на ЕС - SDL Trados, SDLX, SDL TeamWorks, SDL Synergy... Посетете iventica.com за да получите подробна информация за промоции на продукти, сертифициране и обучение.
Регистрация, оптимизация, популяризиране, seo. Ние Ви предлагаме регистрация в търсачки, оптимизация за търсачки, популяризиране на уеб сайт.
Проектира, доставя, инсталира и поддържа сложна IP-базирана LMR/PMR техника за критични ситуации. Официален търговски представител на Tyco Electronics - M/A-COM, www.macom-wireless.com. Предлага цялата гама от продукти и услуги на фирмата. Партньор на 3Di Technologies, www.3ditech.com. Технологии - universal net platform VIDA (Voice, interoperability, Data & Access), trunk systems: APCO25 (P25, P25IP), EDACS & OpenSky. NetwokFirst total interoperability solution. LongReach LMR satellite link solution на 3Di Technologies, Inc.
За да отговорим на високите рекламни и бизнес изисквания на нашите клиенти, проектираме и изработваме всички видове рекламни материали/каталози,календари,постери,билбордове,брошури,фирмени знаци,опаковки,етикети/,WEB дизайн, рекламни сувенири, рекламна фотография и др.
Ние предлагаме софтуерни решения за провеждане на конфиденциални разговори по съществуващата GSM мрежа на мобилните оператори. Предлагаме продуктите на световните лидери в тази област - "SecureGSM", “Secure Voice” и “SecurStar”. Нашата фирма притежава изключителни права за разпространение на продукта "SecureGSM" и “Secure Voice” за България като по този начин покриваме пълния спектър от операционни системи за мобилни телефони – Windows Mobile и Symbian. Създателите на "SecureGSM, се намират в Австралия, а тези на “Secure Voice” и “SecurStar” в Германия.
Доставка, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване на: - офисни телефонни централи "SAMSUNG" с различни капацитети, конфигурации и възможности; - GSM GATES с една и с две SIM карти; - HOME PLUGS - INTERNET през мрежата за високо напрежение в рамките на дома или офиса.
Проектиране, дизайн и роизводство на луксозни рекламни стелажи и дисплеи.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.