download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 3/34 (336 фирми общо)следваща >>
Кабелна телевизия, изграждане на кабелни ТВ-мрежи, продажба на сателитна техника, главни станции, дистрибутор на Тechnisat-Германия; интернет и гейм зали SPEED.
Доставка на индустриална техника, оборудване и инструменти. Предлага: компресорно оборудване, генератори, заваръчна техника и консумативи, предпазни средства при заваряване, техника за крайцване, рязане, стиковане, пясъкоструйна и бояджийска техника, хидравлична механика, пневматични, електрически и ръчни професионални инструменти и др.
Производство и разпространение на телевизионни предавания и програми, закупуване, обработване и продажба на документални и игрални филми и други авторскоправни продукти, рекламна дейност и агентство, маркетинг, проучване, проектиране, експлоатация и сервиз на кабелни разпределителни системи за приемане и разпространение на телевизионни и радиопрограми и други.
Издава вестници: Дума, Земя, За дома, Русия днес и приложение Пардон към в. Дума.
Издава списание Бела и списание Спорт плюс.
Лицензиран телекомуникационен оператор на обществена мрежа за пренасяне на данни и доставчик на INTERNET услуги, чрез наети линии и ISDN достъп; WEB хостинг; услуги за изграждане на виртуални частни мрежи; глобални услуги за предлагане на данни. Съвместно дружество на GLOBAL 1 и БТК ЕАД.
Радиоразпръскване, звукозапис, консултации, производство на аудио и видео клипове.
Радио Гларус Микс - излъчва на 92,9 FM в Слънчев бряг, Бургас, Поморие и Южното Черноморие само музика и новини на кръгъл час. Реклама, промоции, аудио продукция, webcasting.
Информационно и рекламно обслужване в Габровска област. Промоции в региона, рекламна кампания в областта. Издава вестник Габрово ДНЕС.
Радио Вис виталис - Казанлък, УКВ 89,7 излъчва в ефир /24 часа/ и по кабел /4 часа/ в региона на Розовата долина. Радиото излъчва от 21 декември 1992 г.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 34 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.