download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Медия и комуникации

<< предходнастраница 4/34 (336 фирми общо)следваща >>
Седмичник за недвижима собственост, строителство, архитектура, обзавеждане и консултации. Разпространява се в цалата страна.
Производство на забавна музикална програма на телевизия КАНАЛ 8, разпространявана на територията на Варненска, Шуменска, Добричка и Бургаска области.
Изграждане, използване и поддържане на обществени далекосъобщителни мрежи и информационни системи на територията на Република България, както и за предоставяне на далекосъобщителни услуги чрез тях; предоставяне на международни обществени далекосъобщителни услуги; изграждане на частни мрежи; търговска, инженерингова, маркетингова и производствена дейност по далекосъобщенията; спедиторска дейност за собствени нужди. Най-голям доставчик на Интернет услуги в страната. Съдружник в няколко смесени дружества с чуждестранно участие: Булфон ООД - смесено дружество на БТК с Интраком, Гърция - за изграждане на обществена мрежа от фонокартни телефонни апарати с чип карти и предоставяне на услуги; Радио-телекомуникационна компания ООД - съдружие на БТК с Кейбъл & Уайърес, Великобритания и РЕС, България - за предоставяне на клетъчни телефонни услуги на аналогов принцип; Глобал Уан Комюникейшънс енд Информейшън Сървисис ООД - смесено дружество на БТК и Глобал Уан / Франс телеком, Дойче телеком и Спринг Интернешънъл, САЩ - за изграждане, използване и поддържане на далекосъобщителната мрежа за пренасяне на данни, както и за предоставяна на следните услуги: Data Call Plus /DCP/, Global Data Connection /GDC/, Custom Link Series /CL/, Multidrop Plus /MDP/, Fast Start Program /FSP/, Customer Premise Equipment /CPE/; Рила солюшънс АД - смесено дружество на Джео Сорос Рила холдинг лимитид и БТК ЕАД - високотехнологична фирма за производство на софтуерни продукти в три направления: информационни системи на база данни, Интернет програмиране и коригиращи програми по Проблем' 2000.
Организира панаири, изложби, презентации, рекламни издания, издава вестник Панаирен бизнес свят и списание Български бизнес свят.
Производство на филми, видео, звукозапис. Отдаване под наем на павилиони, площи, офиси, снимачна и операторска техника, осветителна и звукозаписна техника. Обработка на носители на изображение и звук. Субтритриране, посредничество, импресарска дейност. Производство и сервиз на кинотехнически съоръжения.
Консултации по проблеми на бизнеса и управлението /счетоводство, финанси и кредит, маркетинг и мениджмънт, бизнес планиране/; Обучения по стартиране на собствен бизнес, маркетинг и финанси, компютърни умения, курсове по чужди езици, обучения по заявка на клиенти; Офис услуги /делова кореспонденция, уеб-дизайн, рекламни материали/; Информационни услуги, предоставяни чрез Информационно-технологичен център /достъп до Интернет, информация за пазари в страната и чужбина, установяване на бизнес контакти/; Достъп до финансиране чрез Сфема за финансов лизинг /за закупуване на машини и съоръжения, максимален размер - 22 000 лв., за срок от 2 години/.
Извършва абонамент на руски периодични издания (вестници, списания, реферативни и обзорни издания) в областта на науката и техниката. Предоставя актуална месечна информация за новопоявилите се на книжния пазар заглавия от български издателства и изпълнява поръчки по заявка. Извършва информационно обслужване в областта на науката, техниката, културата и образованието. Разработва информационни обзори. Изпълнява заявки за изработване на рекламни материали. Доставя офис консумативи и формуляри (счетоводни, банкови и др.).
Извършва: Културно-информационна, езиково-педагогическа дейност. Продажба на издателската продукция на Би Би Си.
Специализирана в проектиране на интериорни и екстериорни решения с визуална симулация и дизайн на архитектурни обекти, печатна, вътрешна и външна реклама, мултимедийно и on-line представяне на световно ниво. Триизмерното разработване и проектиране е наш приоритет, и е най-мощния и високо технологичен инструмент посредством, който се придобива максимално ясна визия на всеки продукт, който създаваме.
Издател на вестник Строителство Градът - национален седмичник за строителство и архитектура с офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе и кореспонденти в цялата страна. Рекламна дейност. Пъблик рилейшънс. Консултантски и посреднически услуги. Маркетинг.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 34 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.