download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 1/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Произвежда и предлага опаковки и консумативи: - Рекламни чанти от полиетилен (LDPE, MDPE, HDPE) и DEGRALEN; - Хартиени чанти: машинно направени, с дръжки от усукана хартия; ръчно направени, с ексклузивно качество: ламинирани, с топъл/релефен печат, с различни видове текстилни и пластмасови дръжки; - Стандартни "найлонови" торбички тип "потник", чували; хартиени и полиетиленови торби с печат; - Пликове с цип, подаръчни метализирани пликове, целофан за цветя; - Чанти за многократна употреба от тъкан полипропилен; - Домакински и кетъринг продукти: фолия, чашки, чинийки, купички и др.; - Фолия и ръкави с цветен печат, в т.ч. и фотореалистичен; стреч фолио; сигнални ленти за строителството; - Уреди за пакетиране на хляб, залепване и завързване на пликове;
Търговия с: твърди и гъвкави опаковки за еднократна употреба от различни материали като ПП, ПЕ, ОПП, БОПП, ПВЦ, ПС, ПЕТ, ПА, хартия, алуминиж и др. без печат или с печат по заявка на клиента; ПЕ самозалепващо фолио за палетизиране; ПВЦ самозалепващо фолио за опаковане на хранителни продукти; тиксо - стандартно и с печат по дизайн на клиента; многослойно опаковъчно фолио с възможности за флексопечат и ротогравюра до 8 цвята; алуминиево фолио за печене и опаковане на храни; аеропласт(bubble film) за опаковане на чупливи предмети; торбички, пликове, чували за боклук, строителни материали и др.; машини за опаковане с термосвиваемо фолио, самозалепващо фолио, машини за термично залепване на пликове и др.
Търговия с канцеларски материали, офис машини и консумативи, хартия за полиграфията и офиса, рекламни материали.
ТЕСС Партнерс ООД развива дейности в областта на информационните технологии – маркетиране, продажба и внедряване на софтуерни продукти, консултации и хардуерно осигуряване, техническа поддръжка. Дружеството извършва абонаментна техническа поддръжка /компютри и периферия, софтуер, локални мрежи/ на фирми и организации, които не разполагат със собствен системен администратор. ТЕСС Партнерс предлага следните софтуерни продукти: Операционни системи и офисприложения на Microsoft; Софтуер на Adobe и Corel; Антивирусни програми на Symantec и Kaspersky; Suse Linux; Софтуер за звуко- и видеообработка на Sony Pictures Digital; Кирилизации от АктСофт и Датекс; Програмни продукти за Общински и Областни администрации /Наеми, Деловодство, Личен състав, Лицензи, Актуване, Хонорари и др./; Други /приложни/ програмни продукти – Деловоден софтуер, Търговски системи и др.
Разпространение на филми.
Производство и търговия със стъклен амбалаж - бутилки за вино, високо-алкохолни и безалкохолни напитки, бира, химикали и др., както и стъклени буркани.
Слухови апарати марка Фонак - Швейцария, слухови апарати с въздушна проводимост: задушни, вътреушни, аналогови, многоканални цифровопрограмируеми, напълно дигитални, слухови апарати с костна проводимост - тип очила, говорни апарати, глюкомери, консумативи, сервиз, резервни части.
Директен внос от Италия на блиндирани входни врати за офиса и дома, произведени от фирма Costruzione Porte Blindate.
Производство и търговия със сребърна бижутерия със или без материали на клиента.
СИБИЛЛА е създадена през 1995 година и работи предимно в Карлово и селищата в региона от Клисура до Калофер и до Хисаря. Коректен посредник при сделки с имоти, наеми, консултации, изготвяне на договори, документи, проучвания, инвестиции. Неотлъчно с Вас до финала на сделката. СИБИЛЛА високо цени доверието на своите клиенти. Актуални оферти с богат снимков материал.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 113 >

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.