download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 105/114 (1133 фирми общо)следваща >>
СМДЛ "СТАТУС" е лицензирана медико - диагностична лаборатория оборудвана с изключително модерна апаратура, отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове за изработване на тестовете. При нас се провеждат различни изследвания: кръвни картини, биохимични и хормонални изследвания, туморни маркери, урини, серологични, микробиологични и паразитологични изследвания, кръвни групи, цитонамазки, здравни книжки. Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК. От октомври 2007 г. лаборатория "СТАТУС" придоби като партньор немската лаборатория "FRANKE & WAGNER" - Дюселдорф в лицето на д-р Лутц Франке, управител и специалист клинична лаборатория и имунология. Лабораторията разполага със специален транспорт и има назначени куриери за транспортиране на лабораторните материали между отделните звена, както и при посещения на пациенти по домовете им. Разполагаме с няколко лаборатории в гр. Варна.
Фирма Quartzline разполага с подготвени специалисти и машинен парк, което позволява качествено и бързо полагане на голям обем тежки, индустриални, химично и топлоустойчиви подове. Ползването на материали собствено производство прави продуктите на фирмата уникални и на практика безгранични в цветово отношение. Изключително добра връзка със стария под е благодарение на безкомпромисната холандска технология за подготовка на основата и полагане на основното подово покритие. Quartzline разполага с 5 основни вида индустриални подови покрития и една декоративна, които са на базата на епоксидни смоли, акрилни полимери, полиуретанови смоли и битум.
Учебен център ДЕВА Коларски провежда целогодишни курсове по: - английски; - немски; - френски; - руски; - испански. За всички възрасти! Предлагаме както индивидуално обучение, така и колективно, в малки групи. При нас може да намерите сертификати за езикова компетентност и подготовка за различни изпити. Висококвалифициран преподавателски екип от филолози работи по учебни системи на водещи световни издателства и осигурява по достъпен начин овладяването на езика. "ДЕВА" предлага езикови услуги от най - високо качество и стимулира обучението през целия живот, т. нар. "Lifelong learning". Също така работим по оперативна програма за развитие на човешките ресурси - "Аз мога" и "Аз мога повече".
Детски учебен център "Звезден водопад" предлага разнообразна програма за обучение на Вашите деца. Тя включва изучаване на български, английски, немски, математика, музика, различни дидактични, ролеви игри и други. Разполагаме с три логопедични кабинета – два в ж.к. Люлин и един в ж.к. Иван Вазов. Те се занимават с диагностика и терапия на езикови нарушения, ринолалия, дизартрия и други. Учебният център е и със статут на детска градина.
Стар Нейлс разполага с дистрибутори във всички по - големи градове в страната, предлагащи професионални и уникални продукти за маникюр, педикюр и ноктопластика. Разнообразие от цветови съчетания, промоции, обучение в сферата, конкурси.
Тера Микс е специализирана фирма за производство на тревен чим, торфенозеолитови субстрати и озеленяване на частни дворове, градини, паркове, спортни площадки, стадиони и всякакви други обекти. Разполага със собствена производствена база, несъдържаща токсични вещества и пестициди.
"Рускомерс - 99" ЕООД е фирма, съществуваща от 1999 г.. Осъществяваме търговия на едро и дребно в няколко магазина на територията на гр. София. Предлагаме продукти и промоции в сферата на: - Осветление; - Кабели; - Инструменти; - Автоматика; - Ел. материали; - Аксесоари.
Стоматологичен център "Бацелова" е събрал екип от специалисти, които се грижат за блясъка на Вашата усмивка. Предлагаме различни видове процедури и лечение – избелване, порцеланови фасети, корони и мостове, ендодонтия, бели пломби, лечение на парадонта, валпласт протези, зъбни импланти, почистване с ултразвук, полиране, флуоризиране и др. Ако се нуждаете от профилактичен преглед, лечение или искате да промените своята усмивка, заповядайте за безплатна консултация! Нашият екип ще изготви за вас индивидуална програма, ще планираме необходимото лечение и заедно с Вас ще постигнем желаните резултати. Ние непрекъснато инвестираме в най - новите технологии, за да осигурим най - висок стандарт при решаване на Вашите стоматологични проблеми. Използваме само техника на водещи в бранша фирми, а обстановката ще Ви осигури атмосфера, в която да релаксирате и избягате от напрежението на ежедневието, да се почувствате обградени с грижа и тотален комфорт.
Б & М Енерго Груп ООД е регистрирана през 2007 г. в гр. София, с основен предмет на дейност търговия с промишлена арматура, в т.ч. на резервни части за ВиК, отопление и вентилация и такива за съоръжения в енергетиката и химическата промишленост. Продуктите които предлагаме са както следва: месингова, чугунена и стоманена арматура, арматура от неръждаема и кована стомана, компенсатори, бътерфлай клапи, кранове с пневматични задвижки, кондензни гърнета, сондажни помпи, месингови вентили, видове фланци и хидратанти. Линията на нашата идея е да продължаваме да следваме безпрекословно набелязаните цели на коректност, прецизно обслужване и доверието на нашите клиенти.
В Уникарт Вие можете да откриете артикули за всеки празничен повод, както и туристическо ориентирани продукти. Предлагаме Ви празнични картички, сувенири, подаръчни торбички и опаковъчна хартия, магнити, чаши, календари, пътни и илюстровани карти. Уникарт се наложи с разнообразието на артикули и новаторската атмосфера, която предлага.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.