download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 106/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Фирма Орион 94 се занимава с изработването на полиетиленови и хартиени изделия, изделия за еднократна употреба, алуминиево и стреч фолио и др.. Произвеждаме рекламни торбички с печат и различна големина за Вашия бизнес. Можете да разчитате на качество и бързина на изработката, както и доставка. Разполагаме с верига от фирмени магазини и складови борси на територията на гр. Варна и Русе.
Домът за възрастни хора "Радка Кашева" приема хора от цялата страна. Намираме се в един от старите квартали на София, Горна Баня, и предпочитано място за живеене, поради комуникативното си място и уникалната природа в полите на планината. Разполагаме с капацитет 15 души, за които се грижи персонал от квалифицирани кадри и помощни служители, като се полагат 24-часови грижи за осъществяване на ежедневните дейности, постоянен медицински надзор и хранене, съобразено с индивидуалните здравословни нужди.
Фирма ИРИДИА ООД е специализирана в доставка, монтаж, поддръжка, ремонт и сервиз на оборудване за производство на сгъстен въздух: - висококачествени винтови и бутални компресори REMEZA, винтови компресори, пневматични инструменти и аксесоари Chicago Pneumatic, сертифицирани инсталации за пренос на сгъстен въздух с алуминиеви тръби и компоненти TESEO, както и на автосервизно оборудване: - гумодемонтажни, баланс машини, подемници, стендове за реглаж на преден и заден мост на фирма Sice, линии за годишни технически прегледи ENERGOTEST, подемници, цялостно оборудване за смяна на масло Werther, заваръчно и автотенекеджийско оборудване Wielander+Schil, професионални ръчни инструменти Proxxon и Knipex.
Производство и продажба на плетени потници и комбинезони от акрил (пан) и вълна. Продажба на едноцветни тениски от трико.
"Биофармация - ГС" ЕООД е с 20 - годишен опит в предлагането на медицински консумативи и лекарствени средства. Фирмата се управлява от магистър - фармацевт Гроздан Стаменов. Снабдява редица аптеки и болници със спринцовки, игли, абокати, катетри, защитни маски, продукти за компресионна терапия, хидрогелни превръзки, апарати за измерване на кръвна захар, диагностични писалки, стетоскопи, електронни кантари, медицински чанти за първа помощ и много други.
Лицензирана агенция "Пи Ейч Консултинг" - устни и писмени преводи; трудова борса.
Купете необходимото за вашия хотел, дом или офис от фирма "АЦИ 95 - Гергана Георгиева". Ние разполагаме със склад и магазин, където може да откриете разнообразие от бои за коса и омекотители, тарелки, торбички, самозалепващо фолио, палетно фолио, чинийки и чаши, чаши за еднократна употреба, полиетиленови торбички и други. Освен всички тези стоки, ние Ви предлагаме и кафе, което може да смелите на място. Заповядайте при нас!
"Обредни дейности" ЕООД е дружество, което е 100% собственост на община Велико Търново. Ние организираме и извършваме официални и семейни празници и обреди – сватби, именувания, погребения и помени, осигуряване на свързаните с тях услуги, производство и търговия с обредни символи и реквизити. В дружеството работят 14 човека, които са готови да откликнат на всички ваши желания.
Ветеринарна клиника, ветеринарна помощ, преглед, лечение, денонощна ветеринарна консултация, издаване на документи за домашните любимци, поставяне на чипове, домашни посещения, хирургия, ветеринарен кабинет, амбулатория, ветеринарни лекари, изследвания, лечебни храни, ветеринарни медикаменти...
Фирмата има голям опит в производството на външна реклама, като изделията, които изработваме са следните: външна реклама, рекламни табели, рекламни надписи, обемни букви, рекламни пана от винил, светещи кутии, тотеми, билбордове, брандиране на автомобили и витрини, стопери, ракети, А-Бордове и рекламни щандове.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.