download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 16/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Изкупуване на дървени въглища
*Лицензиран Превод и легализация на документи както и устен превод *VIP Пътувания -организиране и превоз на хора за бизнес и почивка самолетни билети резервация хотели транспорт с луксозни ванове 6+1 в страната и чужбина с осигурен шофьор *Корабен мениджмънт, Корабен брокераж, Чартеринг, Логистика, Портово Агентиране Превоз на товари по море *Подготовка и обучение на морски специалисти. *Мениджмънт на човешки ресурсиНашата агенция е лицензиран трудов посредник от Министерството на Труда и Социалната Политика и е единствената фирма в България, притежаваща три разрешителни за посредническа дейност по наемане на работа на български граждани в страната, в чужбина и на Морски Специалисти.
Лицензирана "crew manning & shipping" агенция. Основна дейност e посредничество между чуждестранни компании, които имат собствени или кораби под свой мениджмънт, и всички видове морски специалисти, включително специалисти за кораборемонтни и корабостроителни заводи в чужбина. Целта на тази посредническа дейност е наемането на работа на съответните специалисти, от компаниите-работодатели. Корабните компании, с които оперира ТЕЛЕПАСПОРТ – БЪЛГАРИЯ ЕООД, имат дългогодишен, световно признат опит. Компанията предлага добро заплащане и възможност за дългосрочна кариера.
Производство и търговия на капачки за буркани тип ОМНИЯ.
От А до Я в конферентната техника. Отдаване под наем на пълна гама конферентни уреди и устройства - системи за симултанен превод, микрофонни дискусионни системи, аудиовизуални презентации, осигуряване на преводачи за Вашите конферентни прояви.
Контитранс М е лицензиран туроператор, специализиран в организация на морски и речни круизи и екскурзии. Морската круизна програма на компанията включва Средиземно, Егейско, Балтийско и Северно море, Атлантическия Океан, Кариби, Бермуди, Мексиканска Ривиера, Далечния Изток, Австралия и Нова Зеландия, Френска Полинезия. Речната круизна програма обхваща всички големи плавателни реки в Европа - Рейн, Майн, Мозел, Сена, Рона, Дунав, Елба, Днепър и Волга, както и екзотични ескурзии в Китай, комбинирани с круизи по река Яндзъ. "Контитранс М" е представител за България на множество европейски и американски круизни компании, чрез което е в състояние да предложи на клиентите си неограничени възможности за пътешествие по море или река по всяко време на годината, в близки и далечни региони на света. "Контитранс М" предлага и класически екскурзионни програми на територията на Скандинавия - Норвежките Фиорди, North Cape, Скандинавските столици, както и Санкт Петербург в Русия.
Главен технически център на Toshiba за копирни машини, факсове, широкоформатни принтери и документни скенери KODAK. Вносител на всички видове оригинални части и консумативи (тонери и INKJET мастила и касети). Управление на сервизната мрежа. Отговаря за гаранцията и гаранционната поддръжка на продуктите. Учебен и сертификационен център за сервизни специалисти и потребители. Сервиз на крайни клиенти. SuSE Linux поддръжка и обучение.
Търговия с метали.
Производител на бензиноколонки тип К. Б. Д. и вносител на резервни части АДАСТ-Чехия.
Дистрибуция на: лабораторна апаратура, медицинска апаратура. Производство на: медицинска мебел, лабораторна мебел.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.