download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 82/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Езикова школа „ЛОГОС” град София предлага групово и индивидуално обучение по немски и английски език за начинаещи и напреднали, подготовка за изпити и сертификати DSH, Test DaF, TOEFL, SAT
Консултации и услуги относно: - социално, пенсионно, трудово-правно законодателство; - абонаментно счетоводство; - данъчни и законови консултации, анализи и оценки; - трудово-правни консултации на физически и юридически лица; - финансови и бизнес анализи.
ЕТ "Прима Димов - К. В." е специализирана в производство и търговия на лабораторно оборудване - лабораторни стъкларии, химикали, консумативи и апаратури, електронни везни, влагомери за зърно, пробовземни сонди, термосонди за купове, дъждомери и др. Фирмата има търговски обект в гр. Русе на адрес: бул. Скобелев №45 в сградата на С.Б.А. ет.1 тел: 082/834204.
Английска агенция за недвижими имоти. Предлага къщи, апартаменти и земя, чрез офисите си в регионите на Пампорово, Банско, Слънчев бряг, Жарна, Свиленград, Москва, Лондон, Инстамбул, Чешме.
Търговия със спирателна арматура. Фирмата разполага на склад с всички видове шибъри, вентили, възвратни клапи, филтри, ел. приводи и др.
Производство на транспортни опаковки от велпапе и дърво - кашони, тарелки, кутии, палети, скари, сандъци и др.
Дигитален текстилен печат с плоскопечатен принтер върху текстил - тениски, блузи, шапки, работно облекло и др.
Преводи.бг ООД е независима компания обслужваща езиковите нужди както на фирми, така и на граждани. Лицензирани преводи онлайн! Нашите клиенти ни доверяват своите проекти, защото знаят от първа ръка, че ние предоставяме точно това, което обещаваме.
Внос на стъклени и порцеланови чаши и чинии, домашни потреби, емайлирани съдове, тигани с покритие тефлон, кристал, дуралекс, термоустойчиви съдове, табли за сервиране, пепелници за пури и цигари, кафеварки, купи, салатиери, вази, чаши на столче, чаши за коняк, за шампанско, за бяло и червено вино, кани, прибори за оцет и олио, черпаци, лъжици, вилици, ножове, белачки, бъркалки, лъжици за сладолед, цедки, солници, буркани за подправки, чаши за мелби, четки, кутии за храна, кутии за фризер и микровълнова печка, тенжери емайл, млековарки, аксесоари за отваряне на бутилка вино - тирбушон, нож за фолио, тапа, комплекти чаши с бутилка, сервизи, кош с педал, салфетник, покривки и подложки за маса, свещи и свещници, термуси, тави, шампаниери, ледарници, щипки за лед и за сервиране и други.
Аптечно снабдяване с ОТС продукти

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.