download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 85/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Обзавеждане на дома, офиса и хотела, кухни по поръчка на клиента, разнообразие от тапицирана мебел, представител на Матраци ТЕД.
Интернет магазин за детски играчки, обувки, дрехи, подаръци с доставка в цялата страна.
Облекла за служители на фирми, ученически униформи, спортни костюми, официални облекла, мажоретни костюми, обзавеждане и интериор за хотели и различни други институции.
“Стийлснаб и Ко” ООД се занимава се с търговия с метали и метални изделия – конструкционни и инструментални стомани. Представител е на най – добрите български производители със сертифицирано качество. Фирмата разполага със собствен транспорт, автокран и добре уредена складова база – 2 бр.портални крана, лентоотрезни машини и ножовки. Ние Ви предлагаме следните видове стомани: Кръгове, Винкели, Швелери, Тръби, Ламарини, П-Профили, двойно Т – Профили, Квадрати, Шини, Калибровани стомани, Строителни мрежи, Строително желязо
Търговия - професионално ресторантско, барово оборудване и сервиз. Уреди за професионална употреба - кафемашини, ледогенератори, миялни машини, кафемелачки, пица фурни, конвектомати, колбасорезачки, картофобелачки, зеленчукорезачки, месомелачки, саламандери, тостери, кухненски линии, скари, фритюрници, котлони, резервни части, газови уреди и печки, тестомесачки, втасватели, миксери, неутрално оборудване, посуда и други.
Внос от Европа на защитни обувки, работно и предпазно облекло, професионални ръчни инструменти.
Купува, продава къщи и апартаменти, гори и земи на територията на цяла България. Дава под наем къщи и апартаменти. Смяна на статут.
Фирмата е специализирана в създаване на концепция, дизайн и производството на широк спектър рекламни материали. Приложените от екипа концепции за различни рекламни материали са намерили своя израз в много и различни дизайни. Изработените от дизайнерския екип проекти се оценяват високо от нашите клиенти и са добра база за производството на редица рекламни материали, офсетови печатни изделия, ситопечат върху сувенири и текстил, широкоформатен печат и редица други. Фирмата е основана през 2006 година, като за това време многократно е доказала своята компетнетност при работата с клиенти от различен ранг и с различен мащаб на поръчките. Качеството и съвременното звучене на произведените от нас материали, са основа клиентите ни да продължават да се възползват от нашите услуги. Гъвкавото мислене на екипа и добрия мениджърски опит са предпоставка за динамичното развитие на фирмата и постоянното подобряване на предлаганите услуги. Целите които фирмата си поставя в краткосрочен план са поддържане вискоко качество на предлаганите продукти и намаляване на сроковете за производство. Дългосрочните цели гравитират към разширяване на предлаганата продукция и повишаване квалификацията на екипа.
Unique Kids Fashion Bulgaria - официален вносител и представител за България на детски дрехи от 0-16 години
Произвежда и предлага бурета от пресован многослоен картон (FIBER DRUMS) в един тип - четири размера: 40 L, 60 L, 80 L, 85 L, предназначени за надеждно опаковане, съхранение и транспортиране на хранителни, химични и фармацевтични продукти.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.