download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 89/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Търговия с пакетирани стоки,алкалоидни напитки,кафе.Разполагане и зареждане на автомати за кафе.
Студио за татуировки
Производство на дамско и мъжко спортно ежедневно облекло.
Авариен ключарски сервиз - денонощно. Отваряне, прекодиране и монтаж на всички видове брави и заключващи системи. Специализиран авто-ключарски сервиз. Прекодиране на чипове, смяна и прекодиране на ключалки.
ПОЛИТРОН БЪЛГАРИЯ ЕООД е вносител и изключителен представител за България на американските моторни масла и добавки POLYTRON - технологично най-напредналите смазочни продукти. Броят на приложенията и преимуществата им са много повече от приложението на всеки друг съществуващ продукт. Елиминират 95%-99% износването на двигателя и оборудването, драстично намаляват разхода на гориво и масло, удължават живота на двигателя от 3 до 7 пъти, могат да предпазят двигателя в случай на загуба на масло или охладител.
Троянска битова, сувенирна и градинска керамика - търговия на едро и дребно.
Търговия с канцеларски материали и офис консумативи.Всичко за ученика.Копирни услуги,набор на текст, ламиниране.Фирмата се занимава и с пълнене на балони с хелий за вашите тържества и забавления.
Вносител на дрегери за алкохол - персонални, професионални, с цифрово и графично показание, часовник, термометър. Самокалибриране. Гаранция. Евросертификат. Консумативи.
Трудова борса "Корект" е лицензирана от Министерството на труда и социалната политика за посредническа дейност по наемане на работа.Разполагаме с богата картотека, която ежедневно се обновява.Предлагаме оптимално съотношение между изискванията на работодателя и реално предлаганите ресурси на пазара на труда.Безплатна регистрация за търсещите работа. Имаме офис и в гр. Ямбол, ул. "Цар Самуил" 8 тел. 046/66 66 65
БЮТИДЕНТ e зъболекарска практика с традиции и рутина. Тази рутина позволява на екипа зъболекар - асистент да постигат желания от клиента резултат.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.