download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Други

<< предходнастраница 95/114 (1133 фирми общо)следваща >>
Опаковъчни машини. Хлебонарезни и пакетиращи линии. Машини за хлебопроизводството. Доставка и сервиз. Опаковъчни фолиа и консумативи.
NONITAN Made in Paradise®. НОНИ Естествен тен от добри ръце! Соларна козметика съдържаща ценни субстанции от най-полезния плод на планетата – Нони. Специалистите го наричат (Morinda citrifolia). Мека кожа, бърз и дълготраен карибски тен.
Солариа БГ е от 2005 г. иновативен партньор в обзавеждането, проектирането, монтаж и поддръжката на соларни апарати. Ние предлагаме един широк спектър от оптимални решения и професионално обслужване за Вас и Вашето соларно студио. Нашия екип е с дългогодишен опит в соларния бранш и стои с компетентни съвети за всички желания на клиентите ни. От специално за Вас подготвената промоция до финансирането на соларните Ви апарати, ние ще Ви придружаваме от проектирането до отварянето на Вашето собствено соларно студио. Ние ще Ви помогнем при избора на най-подходящите солариуми и изпълнението на кабинната система. Като един допълнителенен сервиз предлагаме обучения за Вашите служители за най-новите тенденции, използване на солариумите, употреба на соларна козметика. Работим предимно със световните лидери в соларното производство – Ergoline, Megasun, Soltron и UWE. Невероятни марки, доказали се на пазара, гарантиращи Ви една спокойна и безпроблемна работа. Официални и единствени оторизирани дистрибутори за България сме на немскатa козметична компания NONITAN © MADE IN PARADISE ®., козметика, с която почерняваме здравословно още от първата минута. Фантастично качество на справедливи цени, мечтата на всеки Ваш клиент. Ние стоим зад изключително качество на предлаганите услуги, сърдечност с клиентите и коректност с партньорите ни. Философията ни е: "Успех в Успеха" - помагайки на нашите клиенти да станат успешни, вървим към успеха!
Арматурна заготовка и арматурно желязо. Довършителни работи, ремонти, строителство, ВиК, ел. изолации, гипсокартон, покриви, фаянс, теракота, грубо строителство.
АНДО ЕООД, Колорит-М. Производство на бои, мазилки, грунд, латекс, фасаген. Гаранция! Продуктите COLORIT-M се произвеждат от специалисти с дългогодишен стаж. Характеризират се с дълъг живот, отлична хидроизолация, дишане и устойчивост на екстремни атмосферни условия което ги отличава от аналогичните сухи строителни смеси.
Транспорт, логистика, вендингова дейност, търговия с пакетирани стоки, кафе и безалкохолни напитки.
Деко Стил А ЕООД е създадена в началото на 2003 г. Фирмата се занимава с изработка на завеси, пердета, щори, покривала за легла, японска стена, декоративни възглавници, декорации и др. Фирмата е директен вносител на платове за интериорен и екстериорен тексил от водещи европейски фирми. Извършва монтаж на всякакъв вид корнизи. Индивидуални проекти за всеки дом, хотел или офис.
Архивиране на хартиен носител и дигитално управление на документи. Съхранение, архивиране и дигитализиране на всички видове архиви. Сканиране и складиране при всички необходими охранителни и предпазни мерки в специални складови помещения. Управление на входящата и изходяща кореспонденция. Електронно управление на архивите и на работния поток документи. Предлаганите услуги се адаптират към нуждите на всеки наш Клиент. Конфиденциалността на информацията е гарантирана.
Противопожарна техника и лични предпазни средства. Работни облекла, ръкавици и обувки. Алпийски принадлежности. Търговия с пожарогасители, шлангове, спирателни кранове, струйници, пожарни касети, противопожарни одеала, надземни и подземни хидранти, евакуационно осветление, указателни знаци и табели. Сервизно обслужване на всички видове пожарогасители и кофпомпи. Поддръжка и изграждане на пожароизвестителни инсталации. СОТ системи. Изготвяне на документи за пожарна и аварийна безопасност и планове за евакуация. ЖАНИНА ЕООД е член на Национална Браншова Асоциация "Пожарна и аварийна безопасност" от 2004г. и в нея работи специално обучен персонал за извършване на сервизна дейност.
Запознанства в страната и чужбина с цел брак, без възрастови ограничения.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.