download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 28/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Проектиране, производство, инженеринг и предаване "под ключ" на: автоматизирани системи за управление на процесите на дозиране, смесване и транспорт на продукцията в материалните цехове на стъкларски, фуражни, циментови, бетонови, варови и асфалтови заводи; автоматизирани системи за управление на горивните процеси, реализирани с програмируеми контролери и персонален компютър във ванни пещи на стъкларски заводи, темперни пещи на стъкларски заводи, фидери на стъкларски заводи, въртящи пещи на циментови заводи, сушилни барабани на асфалтови и стъкларски заводи; газови горивни инсталации; автоматизирани системи за управление на оранжерии; теглоизмервателни и дозиращи системи; измерване и регулиране на температури, разход на флуиди и електроенергия; интегрирани автоматизирани системи за управление на цели предприятия, работа в мрежа на цехови контролери и операторски станции на базата на оригинален софтуер (внедрена в стъкларски завод Рубин АД - Плевен; Домостроене - Бургас; автоматични автомобилни и ж.п. кантари с персонален компютър със специализирано програмно осигуряване за входящ и изходящ контрол на суровини и продукция, и връзка със счетоводни програми (внедрени в 4 бетонови възли на Софстрой - София).
Внос, продажба и монтаж на окачени тавани, топлоизолации, хидроизолации, пожарозащити, сухо строителство Knauf, мазилки, саморазливни настилки и скрепителни елементи.
Производство на: тринатриев фосфатамониев фосфаттечен NPK тор ФИКСАЛ.
Осъществява пълна инженерингова дейност в областта на вентилируемите фасадни облицовки /сухи монтажи/ от естествени и изкуствени облицовъчни материали в т.ч.: предпроектни проучвания, работни проекти, техническа помощ, изработка и доставка на крепежни елементи, доставка на облицовъчни плочи, монтаж на вентилируеми облицовки.
Внос на металорежещи, твърдосплавни, мерителни, абразивни инструменти. Представителство на: SGS Tool Company - САЩ, DORMER - Холандия, MITSUBISHI - Япония.
Директен внос от Италия на блиндирани входни врати за офиса и дома, произведени от фирма Costruzione Porte Blindate.
Търговски агент на BASF Magnetics Gmbh - Германия - компютърни консумативи, аудио и видео касети. Дилър на Microsoft. Търговия с компютри и компютърни консумативи, сервиз.
Строителни ремонти и ново строителство.
Внос на продукти, съоръжения и системи за енергетиката, промишлеността, транспорта и комуникациите.
Внос на машини и инструменти от Испания и Италия за ВиК, ОВ, ел. и автосервизи.

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2019   Experta Ltd.