download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 122/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Производство на кантослепващи и други машини за мебелната промишленост. Цени, качество, гаранции и сервиз - без конкуренция.
Фирмата е официален представител на HUSQVARNA за гр. Сливен и региона. Предлагаме пълната гама от машини с марката Husqvarna, извършваме гаранционно и следгаранционно обслужване. При нас можете да намерите голямо разнообразие от електроинструменти с марките SPARKY, BOSCH, MAKITA, SKIL, за които осигуряваме и сервизна поддръжка. В нашия магазин работят добре обучени професионалисти, от които ще получите компетентно мнение и полезни съвети относно Вашите нужди.
Фирма ФОЛД ИНС ООД е с дългогодишен опит в областта на машиностроенето и металообработката.Разполага програмна щанца TRUMATIC LASERPRESS 240, абкант PROMECAM AMADA, ексцентър преси , хидравлични преси, програмни стругове СТ 161 и други металорежещи машини.
Проектиране и производство на машини за рязане и обработка на плоско стъкло фамилия "СТЪКЛОМАТ", CNC рутери за обработка на еталбонд, дърво и MDF, нестандартни електронни устройства за управление, контрол и автоматизация на промишлени процеси.
Внос, износ и търговия на едро с резервни части за мотокари и дизелови двигатели перкинс. Цилиндрови втулки, бутала сегменти за леки и товарни автомобили. Дизелови и бензинови генератори от 1.0 KVA до 1000.0 KVA.
Дейност: Мотокари и електрокари • Производство и търговия • Сервиз и ремонт • Резервни части и гуми • Складова техника • Стелажно оборудване • Строителна техника • Заваръчни консумативи „Апекс 11"ЕООД има ясна цел - да е в услуга на успеха. „Апекс 11" ЕООД не веднъж е доказвала своята мисия, а именно да осигурява на клиентите си оптималния вариант за техните нужди. Фирмата присъства на пазара от 1991г. Дейностите на фирмата предлагат пълен пакет от услуги. Едно от основните пера в дейността на „Апекс 11"ЕООД е рециклирането на мотокари и електрокари. Всички части по възлите се сменят с нови. Гаранционния срок на рециклираните кари е от 6 до 12 Предлаганите от „Апекс 11"ЕООД нови мотокари отговарят на всички европейски изисквания. Карите се произвеждат изцяло по японска технология с дизелови и бензинови агрегати ISUZU, NISSAN, MITSUBISHI, YANMAR което гарантира тяхното качеството и дългия им работен живот. Фирмата предлага и възможност за закупуване на техника на лизинг. „Апекс 11"ЕООД предлага всички видове части за български мотокари и електрокари, както и за предлаганата от фирмата подемна техника. На склад се поддържа големи наличности
Проектиране, производство и търговия с постояннотокови мотори. Предоставяне на комплексни решения за електрозадвижвания, автоматизация на производствените процеси и нестандартно обурудване.
Внос и търговия с крепежни елементи,инструменти,строителни материали
Фирма “КРИОТЕХ” ЕООД се специализира в доставката на промишлено и търговско оборудване и резервни части към него по заявка на клиенти в следните основни направления: 1. ХЛАДИЛНИ СИСТЕМИ – хладилни камери и хранилища, хладилни агрегати и компресори, централизирани хладилни системи и др., в цялата гама по мощност . 2. СИСТЕМИ ЗА КЛИМАТИЗИРАНЕ НА ВЪЗДУХА, ВЕНТИЛАТОРНО И ОТОПЛИТЕЛНО ОБОРУДВАНЕ – въздухоохлаждащи станции, чилъри от различни мощности, топлинни помпи, централни климатици, охладители, системи за съхранение на лед, хладилни кули, кондензатори, и др. 3. ТЪРГОВСКО ОБОРУДВАНЕ. 4. ИЗДЕЛИЯ ОТ НЕРЪЖДАЕМИ И ОБИКНОВЕНИ СТОМАНИ. 5. ПРОЕКТИРАНЕ И МОНТАЖ НА ЦЯЛАТА ГАМА ОТ ПРЕДЛАГАНИ ИЗДЕЛИЯ. 6. ПОДДРЪЖКА, СЕРВИЗ, ГАРАНЦИОННО И СЛЕД ГАРАНЦИОНННО ОБСЛУЖВАНЕ НА ВЕЧЕ ДОСТАВЕНОТО ОБОРУДВАНЕ.
Проектиране и производство на вертикални, хоризонтални и термоформиращи пакетиращи машини, ротационни и моноблок пълнещи машини, спирални конвейери, дозиращи системи, етикетиращи линии, маркиращи устройства, системи за последващ контрол на продукцията и специфично оборудване по клиентско задание. Продукцията на фирмата е предназанчена основно за хранително-вкусовата промишленост, но част от автоматите могат да бъдат използвани за пакетиране на различни химически и фармацевтични продукти.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.