download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 130/136 (1355 фирми общо)следваща >>
"БЕНЕКО" изработва, доставя и монтира: сушилни за дървесина и дървен материал, сушилни за плодове и зеленчуци, сушилни за билки и гъби, зърносушилни, сушилни за тестени изделия, тютюн, керамика, покрития, сушилни за пясък, стърготини и др. насипни материали, пластмаса, текстил, химически продукти, отпадъци и мн. др. Водогрейни и парни котли за ниско налягане с мощност от 50 до 1000 кВт, в т.ч. котли за биомаса с автоматизация и плавно регулиране на горивния процес. Пещи за прахови бояджийски покрития, пещи за керамика, темперни пещи. Влагомери, в това число за насипни материали. Автоматизация на сушилния процес и икономия на енергия в сушилни и пещи, в т.ч. софтуер за отдалечен достъп и контрол на данните. Енергоспестяващи и алтернативни топлинни източници, в т.ч. фототермични слънчеви инсталации. Линии за дървесни пелети и брикети.
Вема ВМ ЕООД е създадена през 1995 г. в гр. София. Основният предмет на дейност на фирмата е доставка на резервни части за електро- и мотокари. В магазина се предлага пълната гама от резервни части за електро- и мотокари. Продукти, части: - LPG - Бутилки изпарители и всички нужни аксесоари за поддръжка на LPG, - Гуми - пневматични, супереластични гуми, - Елeктро-оборудване - стартери, алтернатори, релета, ключове, фарове, стопове, мигачи, предпазители, контактори, кабели, - Охладителна система - Охлаждащи системи - радиатори, перки, водни помпи, водни съединения, термостати, - Предавателни механизми – широка гама предавателни механизми - зъбни колела, корони и пиньони, валове, - Уплътнители - Уплътнители за хидравлика - "О" пръстени, семеринги, К маншети, подложни пръстени, шевронни пакети, зегерки, - Управление - ябълковидни съединения, щанги, шенкели, оси шенкелни, - Филтри - въздушни, маслени, хидравлични, горивни, - Хидравлични системи - Хидравлични системи - бутални и плунжерни цилиндри, хидравлични зъбни помпи, хидравлични разпределители, гъвкави съединения. Фирмата е в делови контакти със Завод за каучукови уплътнители АД- Горно Ботево. В момента Вема ВМ е официален дистрибутор на завода в цялата страна. Предлага се пълната гама от "О" пръстени, "К", "К2В", "М2В", "МР" маншети, "Е" и "Д" чистачи и още много други каучукови уплътнители.
Производство на прахоуловители и съоръжения - джобни, ръкавни и патронни филтри, циклони и камери. Системи за улавяне на дим, пари и мъгли. Проектиране и изграждане на аспирационно-обезпрашителни и вентилационни инсталации. Пневмотранспорт.
Инжинерингова дейност и доставка на индустриална екипировка от Европа и USA за: -котелни централи: котли, горелки, регулираща и предпазна арматура, утилизатори към котли работещи на метан; -паро-кондензни стопанства (дистрибутор на ARMSTRONG Int. USA и марки от ЕU и Азия): редукционни вентили (регулатори на налягане), терморегулатори за пара и вода, кондензатоодтелители (кондензни гърнета), парни кондензни помпи, парни увлажнители, сепаратори за пара и въздух; -абонатни станции: пластинчати топлообменни апарати за всякакви флуиди и арматура; -съоражения за химическа обработка на вода: омекотителни инсталации и смоли, инсталации за обратна осмоза, хлориране и др.; -помпи за всякакви флуиди: сондажни, дренажни, фекални, шламови, циркулационни, високонапорни и др.
ЕТ „КИСИ-Иван Маринов” произвежда шнекови зърнотоварачи. Производителността на машините е по поръчка на клиента, биват 30, 50, 80, 120 тона на час, така също и проектира, монтира и осигурява поддръжката на шнекови линии за складиране на зърно, дава се и една година гаранция на машините. Фирмата предлага и отстъпка при закупуването на повече от една машина. За контакти: GSM 0886 818 304- Иван Маринов
Самозалепващи и несамозалепващи етикети на ролка – хартиени, фолийни, картонени, 3М етикети, РЕТ и защитни етикети. Етикетни баркод принтери THARO и DATAMAX. Софтуер за дизайн на етикети EasyLabel. Термотрансферни ленти. Маркиращи клещи. Етикети за маркиращи клещи. Апликатори за разлепване на етикети TOWA. Етикетни лентови принтери DYMO. Баркод скенери(четци). Системи за отпечатване и поставяне на етикети. Етикетиращи машини. Маркираща и кодираща техника. Системи за продуктова идентификация.
Проектиране, изработване, сервиз и монтаж на индукционни съоръжения: индукционни пещи, ТВЧ генератори за закалка, обемно нагряване, инженеринг, резервни части, кондензаторни батерии за индукционни пещи, тиристори, генераторни лампи и др.
Сушилни камери за дървесина, (монолитни или от алуминиева/стоманена металоконструкция). Пълна автоматизация и системи за автоматизация на сушилни камери за дървесина. Сушилни камери за насипни материали, трици, талаш и биомаса. Сушилни за плодове, билки и зеленчуци /гъби, ябълки и др./. Стерилизиращи камери за европалети – камери за термична обработка на дървен опаковъчен материал /ДОМ/, отговарящи на изискванията на стандарт IPP15. Производство на водогрейни и парни котли на твърдо гориво с мощност до 2000 kW за сушилни, оранжерии, мандри, обществени и битови сгради. Предогнища за котли тип ПКМ1,6; КМ2,5; ПКМ6,5; ГНВ1000; ОН650; КМ12. Отоплителни инсталации за производствени халета, хотели, оранжерии и битови сгради. Радиатори – стоманени спиралонавити калорифери. Осеви вентилатори с диаметър до 2500 мм, предназначени за работа в сушилни камери, окомплектовани с топло- и влагоустойчиви двигатели клас F IP55. Влагомери за дървесина, влагомери за насипни материали – преносими и стационарни влагомери. Врати хидравлични за сушилни камери.
Машини и линии за производство на прозорци, врати и фасади от PVC и алуминиеви профили. Фрезо-пробивни машини, челни и копирни фрези, заваръчни машини, машини за почистване, циркуляри, машини за рязане на стъклодържатели, ръчни машини. Гаранционен и следгаранционен сервиз.
Производство на зъбни, верижни и червячни колела, зъбни рейки, зъбни, палцови, еластични и други съединители, шлицеви валове, шнекове, дюзи за екструдери, матрици, щанци, шприц форми, кокили, телферни колички, ходови механизми и задвижвания, резервни части за телферостроенето, машиностроенето, селското стопанство, пречиствателни съоръжения.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.