download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Машини, съоръжения

<< предходнастраница 19/136 (1355 фирми общо)следваща >>
Проектиране, инженеринг и производство на дестилационни инсталации за алкохолни дестилати и ректифициран спирт. Оборудване на винарски изби, дестилерии и други предприятия от хранителната промишленост със съдове, топлообменници, бойлери и други апарати от неръждаема стомана.
Доставка и сервиз на автоматизирани системи за разкрой на материали /CAD/CAM/, шивашка техника и консумативи.
Представител на Бърненския панаир за България.
Изключителен вносител и дистрибутор на професионална техника на ELECTROLUX AB - Швеция: професионално кухненско оборудване; професионално перално оборудване; търговско хладилно оборудване. Оторизиран дистрибутор на NILFISK-ADVANCE A/S - Дания за професионално подопочистващо оборудване: професионални прахосмукачки за сухо и мокро почистване; индустриални прахосмукачки за промишлеността, селското стопанство и др.; подопочистващи автомати; еднодискови машини; метачки; пароструйки; водоструйки; специализирани прахосмукачки с висока степен на филтрация за почистване на самолети, за целите на ядрени обекти, здравни заведения и др.
Машини за дозиране и пакетиране. Машини за термоформоване на пластмаси. Автоматизация, промишлена електроника, машиностроене.
Производство и износ на компютъризирани бродиращи машини едно и многоглавови, с 1 или 9 игли, различни размери. Предлага софтуер за разработване на програми за бродиране. На разположение на клиентите е обширен каталог с над 12000 модела. Бродерия на ишлеме с голям капацитет (върху трико, текстил, кожа).
Доставка и монтаж на: машини и съоръжения за производство на хляб от гръцката фирма EL MACH; пещи /ротационни и подови/ на газ, ток и нафта.
Производство и търговия със средства за автоматизация в индустрията: контрол и регулиране на температура, налягане, влажност, ниво на рН и др.; сензори и преобразователи на различни величини.
Частно специализирано дружество в областа на корабното и общо машиностроене. Произвежда резервоари за пропан-бутан, цистерни за горива, хидрофори, ресивери за сгъстен въздух, водни и парни котли, топлообменници /охладители,подгреватели, кондензатори/, филтри за горива, масла и вода, бойлери и др.изработва метални конструкции /алуминиеви и стоманени/ по документация на клиента, по собствена такава или съвместно разработена. Извършва ремонт на надзорни топлотехнически съоръжения. Притежава допуск от Лойд Регистър, Германски Лойд и Български Корабен Регистър за извършване на заваръчни работи на корабите и изработка на съдове под налягане Клас1. За целта има одобрени съответните заваръчни процедури, сертифицирани заварчици и оборудване за ръчно електродъгово заваряване, заваряване в защитна среда с СО2 и аргон, автомати за подфлюсово заваряване. Разполага с лаборатория за ренгенов и ултразвуков контрол на материалите, заварочните шевове и изделията.
Представител на BIRAL, Швейцария - помпи за отоплителни, климатични и водоснабдителни инсталации.
< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... 136 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.