download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 16/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Консултантска дейност. Строително предприемаческа дейност за ново строителство и реконструкции. Производство на PVC дограма и алуминиеви фасади с елитни немски системи.
Строи и продава американски къщи. Предлага: фибро битумни керемиди, алуминиеви улуци, водосточни тръби и фасадни облицовки.
Подаване на вода за напояване на селскостопански култури, експертни оценки на язовири, поддръжка и експлоатация на язовири и хидротехнически съоръжения, рибовъдство, строителство, услуги със строителна механизация и автотранспорт, проектиране.
Всички видове щори. Мрежи против насекоми.
Внос на пътно-строителни машини, материали за ремонт на летища, пътища и мостове, материали за изграждане на сметища, асфалтови и бетонови възли, водобластиращи машини, геотекстили и др. от USA; Ремонт на пътища, летища и мостове;
Фирма Тирлин АД - Пловдив извършва строителство на всякакъв вид обекти - жилищни и търговски сгради, предприятия, складове, пътища и др., както и търговия с горива и афалтобетон.
Разпространение на печат.
Производител на висококачествени строителни материали: лепило за фаянс и теракота; за топлоизолационни плоскости; за газобетон; за дърво, паркет, мокет и PVC; гипсово лепило; шпакловачни и фугиращи смеси; латексни и оксидни бои; сухи мазилки; саморазливен под; епоксидно покритие за подове и стени; грунд; хидро и топло изолации.
Внос, продажба и полагане на идустриални и декоративни подови покрития, системи от 300 микрона до 10 мм за всички нужди. Внос, продажба и изпълнение на стенни хигиенични покрития, хидроизолации, протижопожарни покрития, системи за ремонт и защита на бетон, дърво, гума, метал. Индустриални и корабни антикорозионни и химически устойчиви покрития. Уплътнителни листи, механични уплътнения, набивки. Корабни и индустриални химикали. Оборудване за бластиране, бояджийска техника, диамантени дискове, машини за шлайфане и обработка на бетон. Изключителни представители за България на CMP(Chugoku Marine Paints ), Carboline, Thortex, Barpimo, Epolac, Airblast, Sealtek, Eurochem, Lindec, Ermator, Technospray, Poly Hi Solidur, DKI, Cramo
Изработка на мебели от дърво и метал за обзавеждане на дома, офиса, търговски обекти, хотели, медицински и детски заведения. Поръчки на метални врати, каси и сейфове, решетки, огради, стелажи. Извършват се бояджийски, заваръчни, стругарски, шевни и тапицерски услуги. Блестящо поцинковане на метални изделия. Бичене на гатер на дървесина на дъски, янове и греди.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.