download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Суровини

<< предходнастраница 11/20 (197 фирми общо)следваща >>
Национален дистрибутор на Българските масла ПЛАМА. Доставки за София и страната и големи отстъпки за количества на моторни и трансмисионни масла.
Собствено производство на материали за студен регенерат на автомобилни гуми. Регенерат, сервиз и ремонт на тежкотоварни гуми. Инженерни пластмаси за производство на резервни части за камиони.
Производство на лабораторни маси, лабораторни камини и шкафове за съхраняване на химикали.
Национален дистрибутор на българските масла ПЛАМА с доставки до обекта в София и страната и големи отстъпки за количества.
Фирмата се занимава с производство и търговия на брикети за барбекю и грил, получени от преработката на дървени въглища. Брикетите са подходящи за ползване както на открито, така и в домашни и ресторантски условия. Характеристиките им са по-добри от тези на дървените въглища, тъй като брикетите имат по-продължителна и равномерна температура на горене и не се разтрошават при транспортиране.
Внос на стоманени въжета и телове. Производство на сапани и оградни мрежи.
Предлага хромов анхидрид, хромов оксид, натриев бихромат, смазочни материали, полипропиленови изделия, полиетиленови изделия, хидравлични продукти, шперплат, МДФ, ПДЧ.
Всички видове ролкови вериги на склад, ремъци и метални плетени сита. Директен внос от Германия и Чехия с оригинален сертификат за качество на Кетенфабрик Уна. Въжета, стомани, сапани, повдигащи колани, куки, резервни части.
Бензино- и газстанции, търговия на едро с течни горива.
Всякакви ВиК услуги - изграждане на ВиК инсталации; хидрофорни системи; непрекъснато водозахранване; комплексно проектиране; узаконяване на жилищни и търговски обекти. Математика и химия - индивидуални уроци - 7 лв./60 мин. или 10 лв./90 мин. Индивидуално компютърно обучение - 10 лв./120 мин. Компютърни услуги. Изработване на дипломни, курсови работи.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.