download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Суровини

<< предходнастраница 18/20 (199 фирми общо)следваща >>
Добавки за бетони, лепила за плочки, хидроизолации, епоксидни подове, мембрани, фугиращи смеси и др.
Ти Ви Ти Холдинг е създаден през 1993 г. с предмет на дейност внос и дистрибуция на опаковъчни консумативи и машини. Компанията разполага със собствена търговска мрежа, включваща 15 стратегически разположени регионални офиси в страната, както и екип от висококвалифицирани специалисти, което гарантира високо качество на обслужване. Продуктовото портфолио на Ти Ви Ти Холдинг включва: - опаковъчни консумативи - чинийки от полистирен, OPS опаковки, PVC и LDPE фолио, полиолефин, престреч, чембер ленти, опаковъчни тикса и др. - машини - опаковъчни, дозиращи и контролиращи, машини за хранително-вкусовата индустрия и др
Фирмата управлява най-големия склад за продажба и обработка на ламарина в Централна и Източна Европа. Предлагаме широк асортимент от марки стомана – конструкционни, котелни, дребнозърнести, високоякостни, износоустойчиви, с висока граница на провлачване, подобряеми, цементуеми, във всички производствени дебелини и формати на листите. Складът е оборудван с машини за газовопламъчно и плазмено рязане на заготовки и детайли с дебелина до 300 мм, като на една от тях е монтирана програмируема 3D глава за рязане на ръбъве под ъгъл от 45о. Разполагаме с вертикален струг за пробиване на отвори до &#216;60 и винтонарязване до М60 х 2 включително в ламарини с НВ 500. Извършваме УЗК съгласно EN 10160 и Z15/Z25/Z35 съгласно EN 10164.
Внос на стоки за хранително вкусовата промишленост - нишестета, глюкоза, сорбитол, масла, маргарини, оцветители и др. Внос на стоки за химическата промишленост.
LIVE BUSINESS SERVICE® Адвокатска кантора,Счетоводна къща,Маркетигова къща-дизайн и реклама,предпечат,интернет сайтове и реклама LOBBI DISTRIBUTION®-внос и дистрибуция на детски стоки,колички,люлки,столчета,аксесоари. -внос и дистрибуция на детски сокове и храни. -внос и дистрибуция на ритейл продукти. LOBBI INGREDIENTS® -внос и дистрибуция на суровини и ингредиенти за-химическа,фармацевтична,козметична и хранителна промишленост LOBBI PLASTIC®-внос и дистрибуция на пластмасови изделия(вани,стилажи,каси,палети,скари и др)изработване на пластмасови изделия. LOBBI ECO®-участие и консултации в екологични и енергийни проекти. консултации на външни фирми.
Изработка, доставка и монтаж на интериорни и екстериорни алуминиеви парапети за административни и жилищни сгради. Продажба на аксесоари. Фирмата е сертифицирана по стандарт ISO 9001:2000
"Пантелей Тошев" ЕООД е българска компания, специализирана в производството и дистрибуцията на суровини и материали за напитки и храни. Основана през 1995 г. като "Пантелей Тошев Комерс" ЕТ, днес тя е водеща компания в България и региона, произвеждаща и доставяща над 1000 вида продукти за хранително-вкусовата промишленост.
Скално-oблицовъчен камък – гнайс: добив, преработка, настилки и облицовки.
Доставка на йонообменни смоли за омекотяване, декарбонизация,дестилация, дейонизация на вода. На едро и дребно. Разполагаме с налични количества от марките на Dowex, Amberlite, Lewatit i Wofatit.
Дърводобив и търговия с дървен материал. Строителство, агенция за недвижими имоти, изкупуване на черни и цветни метали.
< 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.