download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Суровини

<< предходнастраница 4/20 (199 фирми общо)следваща >>
Производство на етерични масла, натурални ароматични продукти, суровини за козметичната и хранителната промишленост, парфюмни композициии.
Търговия на едро и дребно с петролни продукти на територията на страната. Собствени специализирани транспортни средства.
Внос, продажба и отдаване под наем на кулокранове Либхер, кофражи за плоча и стени и строителна механизация от Германия.
Официален дилър на германската фирма ADAM OPEL AG. Предлага доставка на цялата гама автомобили OPEL, оригинални резервни части, гаранционен и извънгаранционен сервиз, включително и на абонаментна основа, продажба на лизинг и абонаментна система при покупка на автомобили. Официален дистрибутор на автомобилни гуми GOOD YEAR и SAVA за България. Предлага пълната гама автомобилни гуми за леки и лекотоварни автомобили, камиони, автобуси, селскостопански и строителни машини. Изключителен представител за България на автомобилите и индустриални масла VORTEX, AVIN, CYCLON и базови масла MOTOR OIL и LPC. Осъществява търговска дейност с петролни продукти. Официален дилър на GENERAL ELECTRIC - Европа за България и предлага за доставка пълната гама бензиноколонки и газоколонки марка NUOVO PIGNONE с гарантиран сервиз и оригинални резервни части. Осъществява също гаранционен и извънгаранционен сервиз на електронни касови апарати с фискална памет.
Суровини за производство на сухи строителни смеси - лепила, мазилки, фуга маси. Суровини за производство на бои за интериора и екстериора, полимерни мазилки и лепила. Алуминатени циминети. Суровини за производство на козметични продукти. Суровини за производство на миещи, перилни и почистващи препарати. Консумативи за производство на стъклопакет. Монтажна полиуретанова пяна. Дистанционери. Декоративни профили за стъклопакети. Адсорбенти. Бутилови ленти. Пистолети за пяна и силикон. Силикони за строителство и остъкляване. Ленти за остъкляване. Самозалепващи ленти за уплътняване на прозорци и врати. Силикони за структурно остъкляване. Полисулфид за стъклопакети. Полиуретанови системи за индустриални приложения.
Търговия с метали и строителни материали.
Внос и реекспорт на листова стомана от Русия: бяло тенеке, поцинкована ламарина горещо валцовани листи, студено валцовани листи.
Търговия с течни горива. Транспорт в страната на течни горива.
Представителство. Търговия с петролни продукти.
Производство и търговия с черни метали.
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 20 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.