download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 58/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Козметични услуги.
Международна спедиция.
Счетоводно и финансово консултиране. Пълна организация на финансово - счетоводната дейност съгласно изискванията на нормативните актове. Изготвяне на финансови справки за нуждите на управлението. Данъчно и правно консултиране. Управленско консултиране.
Разработка на софтуерни приложения и консултантски услуги.
Класификационен надзор на плавателни съдове; Консултации при изграждане на системи за управление на качеството - ISO 9000; Консултации при изграждане на системи за опазване на околната среда - ISO 14000; Строителен и инвестиционен надзор; Сертификация по ISO 9000, ISO 14000 и TICKIT - чрез BVQI; Количествени и качествени инспекции на стоки и товари; Консултации и надзор в сферата на Аеронавтиката; Риск мениджмънт; Интегрирани решения в сферата на информационните технологии.
Продуциране на филми.
Акредитиран агент на IATA от 1994г. с шест офиси, включително един офис на Аерогара София за карго-услуги. Лицензиран туроператор и агент. Резервации и продажба на самолетни билети, както и доставка на билетите на посочен адрес. Хотелски резервации в страната, градски хотели, летни и зимни курорти, коли под наем, трансфери, организиране на конференции, семинари и др., медицински застраховки при задгранични пътувания, карго-услуги, чартърни вътрешни и международни полети, туроператорско обслужване: почивки на море и планина в страната и чужбина:индивидуални и групови.
Консултантска дейност.
Преводи, субтитри и дублаж за телевизонни и видео продукти.
Класификация и прегледи на морски и речни кораби, сондажни платформи, корабни материали и изделия. Сертифициране на системи за управление на качеството по ISO 9000.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.