download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 12/34 (336 фирми общо)следваща >>
Изкупуване и преработка на пшеница. Производство на традиционни пшенични брашна и фуражни компоненти. Консултации и продажба на мелнично оборудване, компактни мелници. Автомобилен транспорт в страната и чужбина на насипни товари със собствен специализиран транспорт.
Производство и реализация на селскостопанска продукция, консултации в областта на растителната защита и лозарството, изготвяне на проекти по програма САПАРД.
Производство и търговия на билки, етерични масла, екопродукти. Семепроизводство. Инсталация за обработка и пакетаж на пчелен мед. Търговско представителство във Финландия, Швеция, Норвегия.
Фирмата се занимава с отглеждането на овощни насаждения - сливи и череши. Предстои създаване на нови насъждения от същите култури.
Фирмата разполага с тежка механизация и извършва следните деиности: изкореняване, риголване, подравняване, оран. Има въжможтост за участие в изграждане на пътища, язовири и други дейности свързани с тежката механизация.
Оторизиран дилър и сервиз на ВАНТО ТРЕЙД АУТО АД; единствен официален вносител за територията на Р. България на земеделските машини NEW HOLLAND. Продажба на лизинг и по програма САПАРД.
Производство на хмел, хмелов гранулат и консумативи за пивоварната промишленост
Продажба на автомобили TOYOTA, резервни части и автосервизни услуги.
Производство на селско-стопански култури за зърно, заготвяне семенс за посев. Износ на слебна пшеница и фуражни култури. Механизирани услуги с комбайн.
Производство и търговия със селскостопански продукти, зърнопроизводство, производство на маслодайни култури, семепроизводство.

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.