download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 20/34 (336 фирми общо)следваща >>
Производител на горивни, маслени и въздушни филтри за - леки, лекотоварни и товарни автомобили, микробуси, автобуси, селскостопанска техника, пътно-строителна техника и др.
Консултански и бизнес услуги в корпоративните финанси, инвестиционно консултиране, кредити, бизнес-планове, проекти - ФАР, Сапард, ГФМ, ПУДООС и др. Финансово посредничество, инвестиции в реални активи, финансово счетоводни и данъчни консултации, ISO, фирмена корпоративна сигурност. Помощ на малки и средни предприятия, собствен бизнес и предприемачество към финансиране, кредитиране и реализация на продукция и услуги.
Фирмата е ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ на "BEKAERT FENCING N.V.", Белгия - световен лидер в производството на огради, оградни съоръжения и ситеми: оградни мрежи, оградни пана, радиални (крилати) и плъзгащи оградни врати, бариери и системи за достъп. Всички артикули са поцинковани и с PVC или полиестерно покритие, и 10г. гаранция за покритието от производителя.
Търговия на едро и дребно със семена за зеленчуци и цветя. Лозички, маслини-дръвчета /внос от Гърция/, луковици, лечебни растения - мента, салвия, лавандула, розмарин, подправки.
Производител/марка: "ЕВРО ЕКО БИОТЕХНОЛОГИИ" ООД Ние произвеждаме хуминови течни биоторове от Ново поколение от серията "ХУМУСЛАЙФ", за Вашето органично и екологично земеделие. Разработени са торове за всички видове селскостопански култури, с високо съдержание на хуминови киселини, аминокиселини, фулвокиселини и микроелементи (98% растворими и усвоими от растенията).
Производство и търговия на билки, етерични масла, екопродукти. Търговски представителства в Европа.
Произвежда и доставя машини за зърносъхранение, силози за зърно, шнекове, редлери, елеватори, зърнопочистващи машини, аспирационни инсталации, вибродъна, ел. моторни шибъри, мотор-редуктори и др. Доставя машини за почвообработка, овощарски машини, комбайни, трактори, прикачен инвентар - плугове, брани, пръскачки, култиватори, сеялки, тороразпръсквачки и много други. Извършва проучване и проектиране. Подготвя технологии и комплексни инсталации. Монтаж и пуск в действие. Представител на GSI-САЩ, Schmidt-Seeger - Германия, Crystal, Ursus, Pronar, Unia - Полша.
Капково напояване, дъждовална техника. Напояване на дворове, паркове и градини. Поливни системи за ландшафт. Помпи и помпени станции - селско стопанство, дворове и хидрофори. Проектиране - Осъществява се от специлизиран проектанткси екип. Изготвя се цялостен проект за напоителна система, съобразен с видовете разстителност на обекта, както и типа на водоизточника. Предават се комплект от папки с неопходимите чертежи, обяснителна записка и проектно сметна документация. Изграждане и монтаж - Включва доставка на материалите до обекта. Извършване на изкопни насипни работи, полагане на тръбна разводка с монтаж на фасонни части и специазиране продукти, монтаж на контролна електрическа инсталация, тест и настройка на системата. Дейност и техническа помощ - Извършване на експертни оценки и консултации по въпроси за напояването и свързаните с него инвестиционни проекти. Консултантска дейност - Извършване на експертни оценки и консултации по въпроси за напояването и свързаните с него инвестиционни проекти.
Произвежда и ремонтира центробежни водни помпи, помпени агрегати и осигурява резервни части за тях. Предлага високо професионални консултантски услуги в областта на помпостроенето, помпени станции и микровецове и тяхната експлоатация. Извършва замерване на място работата на помпените агрегати и дава препоръки за оптималната им работа. Извършва по зададен чертеж или образец конструиране, изработка на екипировка и резервни части, както и ремонт на помпи, производство на други фирми.
Резервни части за фуражна и мелнична промишленост, изработка на верижни транспортьори, елеватори, шнекове, металообработване, извършване на услуги-галванични покрития на метални продукти-оксидация, поцинковане, фосфатиране, хромиране.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.