download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 26/34 (335 фирми общо)следваща >>
Високоефективен течен хуминов тор ХУМУСИЛ. Повишава кълняемостта и енергията при поникването на семената, стимулира коренообразуването при растенията, способства за бързото ускорение на филизите, стимулира растежа и развитието на растенията, намалява съдържанието на нитрати в плодовете и зеленчуците, възпрепятства постъпването на тежки метали и радионуклеотиди в растенията, увеличава съдържанието на захари, белтъчини и витамини, отстранява хлороза и стимулира цъфтежа и плодоносенето, засилва устойчивостта на растенията към заболявания, повишава качеството на реколтата и удължава срока за нейното съхранение. При използването на ХУМУСИЛ Вие получавате максимална реколта от висококачествена продукция при минимални трудови разходи. Цветята по прозорците ще Ви радват с ярки, сочни листа и обилни цветове. Не се нуждаете от търсене на различни препарати за борба с болестите по растенията, тъй като в този препарат се съдържат природни защитни вещества.
Търговия на едро и дребно с резервни части за трактори и комбайни (МТЗ, ЮМЗ Т-150, К700/701, Е-516/517, ДОН и др.) и прикачен инвентар - сеялки, дискови брани, култиватори, косачки, сламопреси. Частите са директен внос от Русия, Беларус и Украйна от заводите производители. Фирмата извършва частичен и основен ремонт на двигатели и скоростни кутии, както и рециклиране на трактори. "ГРАЦИЯ-97"ООД извършва преоборудване на трактори Т-150К с двигатели ЯМЗ-236 и Ямз-238, както и монтаж на двигатели ЯМЗ-238-НД5 на трактор К-700 и ЯМЗ-238-АК на комбайн ДОН-1500. Преоборудва и товарни автомобили ЗИЛ с двигатели Д-243. В ремонтната база се извършва ремонт и стендоване на горивонагнетателни помпи (до 12 цилиндъра). Грация-97 ООД е в процес на издаване на сертификат за качество по системата ISO-9001-2000.
Изкупуване и търговия с пресни и изсушени горски и градински плодове.
“МЕГАТРОН” ЕАД е основано в началото на 1998 година като дружество, което да представлява концерна John Deere в България. Концернът е търсил няколко години партньор в България, който да поеме представителството му, но не постигнал успех по няколко причини. Най-важната от тях е възможността на партньора да осъществи значителни първоначални инвестиции, свързани както с вътрешното фирмено финансиране на вноса, така и със създаването на национална дилърска инфраструктура, която да осъществява гаранционното и извънгаранционното сервизно обслужване на машините. От края на 1999 година МЕГАТРОН представлява и френския концерн KUHN – най-големият световен производител на прикачен инвентар. За краткия период на своето съществуване МЕГАТРОН е продал значителен брой тежки селскостопански машини, като за последните две години е водещ между вносителите на западна селскостопанска техника. Дружеството има 7 регионални дилъри, които покриват по-голямата част от страната, като участват активно както в търговската част, така и в техническото обслужване. Значителни средства са изразходвани за подготовката на специалистите от регионалните дилърски центрове. Дилърите са независими компании, които са между най-добре представените фирми в бранша на селскостопанското производство – както като арендатори на земя, така и по машинно-тракторното обслужване. МЕГАТРОН осъществява и значителни инвестиции, свързани с разширяване на своята дейност и особено по техническото обслужване на продадените машини. През 2001 г. е открит новия главен офис на компанията в град София на бул. “Самоковско шосе” 2А, а от пролетта на 2002 година функционира в пълен обем техническата база на дъщерното дружество “МЕГАТРОН СЕРВИЗ” АД в град Добрич. Центърът е оборудван с най-модерна и съвременна апаратура за диагностика и ремонт на техниката; разполага с четири напълно оборудвани сервизни автомобила и изключително добре подготвени технически лица.
Фирмата извършва търговия с препарати за растителна защита, заготовка и пакетаж на сортови семена, овощен посадъчен материал, консултанска дейност.
Покупко-продажба на недвижими имоти, торове препарати за растителна защита, услуги и консултации в областа на селското стопанство.
Системи за капково напояване, дъждуване, ландшафт. Проектиране и монтаж. Внос и продажба полиетиленови тръбопроводи и ВиК фитинги. Консултации по САПАРД и ДФ "Земеделие". Озеленяване.
Инженеринг, промишлено строителство, метални конструкции, доставка, продажба и монтаж на термопанели тип "сандвич" алуминиева дограма.
Хотелиерство, ресторантьорство и земеделие - лозарство.
Семена с висок генетичен потенциал. Богат асортимент и гарантирано качество. За Вас и Вашето семейство – за Вашата градина, вила, дом, тераса и офис. За природосъобразен начин на живот, усетете дъха на природата, вкуса и аромата на Вашето производство. С пожелание за успех, контакти и партньорство – безплатна агроконсултация от дипломирани агрономи специалисти. Търговия на едро и дребно със семена за зеленчуци и цветя. Лозички, киви, луковици, екзотични и лечебни растения - мента, гинко билоба, салвия, лавандула, розмарин, подправки.

Платени препратки

Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.