download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Селско стопанство

<< предходнастраница 29/34 (335 фирми общо)следваща >>
„Плаин и ВЕ” ЕООД е с предмет на дейност международен и вътрешен шосеен, железопътен, воден и въздушен транспорт, спедиция, логистика и консултации. Селско стопанство: земеделска техника, търговия с резервни части и машини, ремонт.
Вносител на промишлена спирателна и регулираща арматура,колена,фланци,тройници,намалители,Бътерфлай клапи,нераждаеми сферични кранове и др.
Директен вносител на пълната гама резервни части и центробежни и мембранни помпи за тракторните и автомобилни пръскачки, влагомери за зърно, сонди за зърнени проби и др
Продажба на резервни части за трактори, комбайни, плугове, дискови брани, пръскачки, торачки, косачки, К-454, Е-302, лагери, ремъци.
+ изключителен представител за България на фирмите производителки на машини и автомати, предназначени за обработка на профили от PVC и алуминий, ПЕРТИЧИ - Италия, КМВ Инженеринг - Германия и Е.Т.М. Машини Технологии - Турция + внос, инсталиране, гаранционна поддръжка и след гаранционен сервис + гамата предлагани продукти обхваща от ръчни инструменти, през полуавтоматични и автоматични машини до цялостни компютаризирани производствени линии с възможности за над 150 прозореца дневно
Внос и търговия с плодове и зеленчуци: лимони, портокали, мандарини, грейпфрут, банани, ананас, киви, праскови, кайсии, ябълки, десертно грозде, ягоди, пъпеши, моркови, чесън, лук, картофи, прас и мн. други.
Производство и търговия с малогабаритна техника-мотофрези и косеща техника, мотопомпи, пожарогасителни системи и резервни части.
Производство на аромати за ракия и вино. Помощни материали за производство на вино - серниста киселинау бентонит и други над 100 продукта за дребния производител на вино и ракия.
Производител на доилна техника, специализиран в производството на доилни агрегати и вакуумпомпи.
Основните насоки в дейността на дружеството са: •Земно-изкопни работи •Изграждане на мелиоративни съоръжения, направа на пътища и язовири. •Рекултивиране на депа за битови отпадъци. •Изкореняване на гори и стари лозя, почистване на тръни и храсти. •Почвоподготовка по създаване на нови овощни и лозови масиви - риголване, подравняване, фрезоване и засаждане. •Услуги в земеделието-оран, дисковане, култивиране •Специализиран транспорт на тежки машини

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.