download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Елис-Ге ЕООД

Браншове: Строителство и Обзавеждане

Фирма „Елис-Ге” ЕООД е вносител на керамика в България от 1992г.

Предлагаме фаянс, теракота, гранитогрес, клинкер, гранит, завършващи профили, лепила и фуги, смесители за баня, санитарен фаянс, луксозни хидромасажни вани, душ кабини с масажи и парна сауна, аромо и хромо терапия, душ паравани, мебели за баня, аксесоари и др.

Като изключителен представител на Teuco Guizzini (Италия) за България предлагаме луксозни вани с перлен, ултразвуков и хидромасаж, с радио, подводно осветление, авто-дезинфекция и др. В асортимента можете да видите както душ кабини с парна сауна, аромо и хромотерапия, масажи, радио, шотландски душ и др. така и мини-басейни с хидромасаж.

Ние сме вносители на PROFILPAS - завършващи профили от PVC, алуминий, хром-никелова стомана, месинг и ламиниран алуминий за фаянс и теракота, за преход между два вида настилки и за оформяне на външни и вътрешни ръбове на стъпъла.

Седалището на фирмата ни е в град Варна, но създадената и непрекъснато разширяваща се мрежа от собствени магазини и дистрибутори ни позволява да достигнем до нашите клиенти из цялата страна.

Работим със складови наличности и по поръчка на клиента. Внасяме от Италия, Испания и Китай.

Контакта информация

Логнете се за да видите

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.