download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Транспорт

<< предходнастраница 8/97 (970 фирми общо)следваща >>
Извършва: Транспортна дейност - превоз на пътници и автогарови услуги; Търговска дейност - резервни части, горива. Разполага с технически център за контрол и проверка на АГУ, километражи, тахограори и др.
Внос и търговия с автомобилни резервни части за VOLKSWAGEN, AUDI, OPEL.
Официален вносител на леки и тежкотоварни автомобили Renault за България. Официален вносител на леки автомобили Dacia за България. Официален вносител на смазочни материали ELF за България. Официален вносител на хладилни агрегати за транспортни средства Thermo King за България. Официален вносител за България на термоизолационни материали Armacell.
Търговия на едро и дребно с нови автомобилни гуми.
Продажба на агрегат помпен едностъпален самозасмукващ АПЕС 50-2 и АПЕС 75-3. Ремонт на двигатели и дизелови помпи. Ремонтна трансмисия, съединител, скоростна кутия, диференциал. Ремонт на спирачната системна техниката. Ремонт по хидравличната система на автокранова и строителна техника. Извършва покупко-продажба, експлотация и отдаване под наем на строителна, транспортна и друга техника.
Спедиция по ЖП транспорт с обикновени и специализирани вагони за и от всички страни в Европа, страните от ОНД и Близкия Изток. Контейнерни и комбинирани товарни превози. Карго застрахови. Консултантски услуги в областта на транспорта.
Автосервиз - оторизиран сервиз на амортисьорите MONROE, ауспуси WALKER, филтри FIAAM, масло VALVOLINE, акумулатори START.
Специализиран превоз на дрехи на закачалки от и за Европа с дрехарки от 50 до 110 куб. м.
Производство на каучукови смеси; Гумено-метални и гумено-текстилни технически каучукови изделия: семеринги, О-пръстени, уплътнения, тампони, мембрани; Резервни части за товарни автомобили и автобуси; ПНЕВМОРЕСЬОРИ за автобуси; Регенерат на гуми.
БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ЗА ВАШИЯ ПРИНТЕР Полимакс 55 ООД – София – Специализирана компания за презареждане на тонер касети за лазерни принтери и копирни машини. Пълнене на мастилени глави. Продажба на офис консумативи. Офис техника – продажба, ремонт, профилактика и поддръжка. .:ПОЛИМАКС 55 ООД:. – София Спедиция, организиране на групажи. Вътрешен и международен автомобилен транспорт със собствен превоз. ADR - товари
<1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 97 >

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.