download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Електроника и Електротехника

<< предходнастраница 26/116 (1156 фирми общо)следваща >>
Производство на средства за автоматизация, измервателни уреди и електроника.
Официален вносител и дистрибутор на Panasonic офис техника за България - телефонни централи, телефонни апарати - жични и безжични, факс-апарати, принтери, монитори, мултимедийни проектори, копирна техника и др.
Доставка, внедряване и поддръжка на комуникационни системи и неконвенционални средства за сигурност, конвенционални радио-мрежи, трънкови централи, трансфер на данни, инкасови радио системи и др.
Генерален дистрибутор и специализиран сервиз за България на фирмените обединения: CARL ZEISS, INTERGRAPH, SPECTRA PRECISION, TRIMBLE за техника, технологии и програмно осигуряване в областта на геодезията и фотограметрията, GIS / LIS, GPS-GIS информационни системи - кадастър, услуги за архитектурно, инфраструктурно и други видове инженерно проектиране.
Проектиране и изграждане на сигнално-охранителни и ТВ системи. Разработка и производство на тънкослойни ХИС. Устройства за цифров запис на аналогова информация. Графично проектиране и изработка на фотополимерни печати, етикети и стикери.
Внос на: УКВ и Телевизионни предаватели, софтуер за радиостудия и студийно оборудване. Извършва производство, проектиране, доставка, монтаж, настройка, пускане в експлоатация и сервиз на УКВ-радио-и телевизионни станции, както и на професионално студийно оборудване за тях. Софтуер Инстудио за управление на УКВ-радио в ефир с музикален и рекламен селектор. 24-часов-сервиз.
Производство на сигнално - охранителна техника, пожаро - известителна техника и видеонаблюдение. Производител на алармени системи Apollo. Директен вносител на Crow Electronics Engineering Ltd. - Израел.
Предлага: системи за контрол на работното време; системи за контрол на достъпа; сигнално-охранителна техника; централни съоръжения.
Производство на мобилни, стационарни антени и аксесоари за радиостанции.
Директен вносител на японски инверторни климатици - втора употреба. Много добри цени, включващи цената на монтажа при клиента.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.