download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Металургия

<< предходнастраница 22/30 (296 фирми общо)следваща >>
Проектиране и производство на инструментална екипировка - щанци, шприцформи, бласформи, пресформи. Производство на щанцови детайли. Галванични услуги - поцинковане, хромиране, никелиране и други покрития. Производство на осветителни тела за вграждане - тип луна. Производство на метален обков. Фирмата е разработила и внедрила Система за управление на качеството ISO9001-2000.
Фирмата „Суперсплав” ООД произвежда цинкови и алуминиеви сплави и отливки от тях. В земя или в кокил (метални форми). Анодни материали на цинкова и алуминиева основа. Протектори за бойлери с емайлирани водосъдържатели.
Лазерно рязане на метали до 6 мм. и на неметали до 20 мм.
Металообработка - струговане, фрезоване, шлайфане и лазерно рязане. Предлагаме метални, пластмасови, каучукови и бакелитови изделия, автоматични бариери, антипаркинг устройства, стойки за климатици, обозначителни табели, дръжки за стъклени врати; автоматика и осигурителни системи за ж. п. транспорта; прахово и алкидно боядисване. Имаме цех за галванични покрития и инструментален цех за проектиране, разработване и производство на инструментална екипировка за металпресови услуги - щанци и приспособления, както и за шприцформи и цялата инструментална екипировка за каучукови и бакелитови изделия.
Търговия с отпадъци от черни и цветни метали.
Отливки от чугун до 300 кг.
Търговия с металообработващи и металорежещи инструменти; твърдосплавни пластини, метчици, плашки, свредла; фрези - твърдосплавни, бързорезни, канални, червячни, циркулярни; ножовки, ленти, фрезови глави, дорници, държачи, борщанги, универсали и др.
Дружеството с австрийски капитал и мениджмънт е ISO 9001 сертифициран външен производител и доставчик на метални компоненти с клиенти - известни индустриални компании в Австрия и Германия.
Производство на алуминиеви сплави - ALSI9CU3 ALSI10Mg ALSI12CU ALSI12 и др. по заявка на клиента. Изкупуване и търговия с черни и цветни метали. Изкупуване на опаковки от хартия, полиетилен, полипропилен HDP LDP PET PVC и търговия.
Производство на отливки от сив чугун, алуминиеви и месингови сплави.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.