download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 >

<< предходнастраница 15/1112 (11114 фирми общо)следваща >>
Търговия с изолационни материали, тапети, ламиниран паркет; монтаж.
Производство и продажба на изделия от техническа керамика за текстилната и химическата промишленост, металургията и машиностроенето. Единствен в страната производител на нишководачи за текстилната и кабелна промишленост, керамични челни уплътнения за помпи работещи в агресивна среда, конструкционна керамика намираща приложения в целулозната и фаянсова промишленост, филтри и леякови тръби за металургията, тръби, носачи и изолационни панели за изграждане на пещи.
Модернизация, автоматизация и екологизация на енергийната система и горивата. Изследователска, проекто-конструкторска, инженерингова и производствена дейност. Иновации; топломерна лаборатория за проверка на топломери и водомери.
Продажба и сервиз на офис техника и консумативи. Компютри, принтери, плотери, програмни продукти. Представител на Бизнес навигатор. Интел - продукт интегратор. Microsoft - dealer.
Инженеринг, търговия и производство на: технологично оборудване и резервни части, промишлена арматура, изолационни, уплътнителни и фрикционни материали.
ТЕСС Партнерс ООД развива дейности в областта на информационните технологии – маркетиране, продажба и внедряване на софтуерни продукти, консултации и хардуерно осигуряване, техническа поддръжка. Дружеството извършва абонаментна техническа поддръжка /компютри и периферия, софтуер, локални мрежи/ на фирми и организации, които не разполагат със собствен системен администратор. ТЕСС Партнерс предлага следните софтуерни продукти: Операционни системи и офисприложения на Microsoft; Софтуер на Adobe и Corel; Антивирусни програми на Symantec и Kaspersky; Suse Linux; Софтуер за звуко- и видеообработка на Sony Pictures Digital; Кирилизации от АктСофт и Датекс; Програмни продукти за Общински и Областни администрации /Наеми, Деловодство, Личен състав, Лицензи, Актуване, Хонорари и др./; Други /приложни/ програмни продукти – Деловоден софтуер, Търговски системи и др.
Машини за хранителната промишленост. Технологични линии за хранителната промишленост.
Производство на универсални панорамни огледала за камиони, автобуси и бусове; Ремонт и резервни панорамни огледала и нагреватели за товарни, лекотоварни и леки автомобили; Оригинални огледала за Mercedes Actros, SCANIA 144, VOLVO FH, MAN на склад.
Шприцване на пластмасови изделия за тръбна мебел. Производство на колички за ръчен багаж. Екструдиране на маркуч за поливане и кантове за мебели. Производство на пластмасови колела за колички и мебели. Изработка на шприц-форми.
Доставя елементи за автоматизация за климатични инсталации, извършва проектиране и продажба на ел. табла и ел. компоненти. Официален представител на JOHNSON CONTROLS - световен лидер в производството на системи за управление и автоматика.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.