download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 11/318 (3173 фирми общо)следваща >>
Производство на универсални панорамни огледала за камиони, автобуси и бусове; Ремонт и резервни панорамни огледала и нагреватели за товарни, лекотоварни и леки автомобили; Оригинални огледала за Mercedes Actros, SCANIA 144, VOLVO FH, MAN на склад.
Шприцване на пластмасови изделия за тръбна мебел. Производство на колички за ръчен багаж. Екструдиране на маркуч за поливане и кантове за мебели. Производство на пластмасови колела за колички и мебели. Изработка на шприц-форми.
Доставя елементи за автоматизация за климатични инсталации, извършва проектиране и продажба на ел. табла и ел. компоненти. Официален представител на JOHNSON CONTROLS - световен лидер в производството на системи за управление и автоматика.
Предлага: системи и компоненти за отопление, вентилация, климатизация, слънчеви инсталации, водни помпи, хидрофори. Търговски представител на GRUNDFOS. Инженеринг на термотехнически инсталации.
Електроника за промишлени цели, електронни /рекламни, информационни/ табла.
Износ на лекарства за Русия; туристическа дейност. Предлага почивки на море и планина. Разполага и със завод за производство на работни дрехи, книжни материали и всякакви други.
Производител на сухи строителни смеси.
Вносител на теракот, фаянс и гранитогрес, обзавеждане за баня. Представител на фирмите: Gaya, Grespania, Novogres, orcelanocos HDC, Apavisa, Aparici и др.
Директен внос и търговия на едро с крепежни елементи по DIN: строителни закрепвания, попнитове, инструменти, абразивни дискове.
Официален дистрибутор на Casio Co. за България.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.