download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 303/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство на нестандартни мебели. Внос и търговия на полски мебели.
Фирмата е собственик на завода за порцелан "Китка" гр. Нови Пазар. Основен предмет на дейност: Производство и Търговия на порцеланови изделия за бита, хотели, ресторанти и заведения.
Производство, дистрибуция, логистика на захарни и шоколадови изделия. Официален представител на Лидер - СКГ, Миесзко - Полша, Роллтон - Русия, Кооперация Христо Ников. Производство на бисквити Долчe Дела Мама.
Производство и тъговия с облекла в спортен и спортно елегантен стил предназначени не само за екстремни спортове и планината, а и удобни при носене в градски условия.
Фирма “БГ Инженеринг 2006” ЕООД е търговско дружество и оторизиран представител на CoBEST за България. Основната й дейност е внос и търговия с продуктите на тази марка.Заводът CoBEST съществува от 1935г и се намира в Сърбия, Младеновац, добре познат в Североизточна Европа под името Jugoazbest. Ние предлагаме: Технически текстил - подсилена и неподсилена прежда; напоени и сухи уплътнители, клингерит; изолации; тефлон; опаковки, усукани въжета; ленти и конфекция; защитни костюми. Както и пълна продуктова гама от накладки и гарнитури, а тя включва: - Дискови и Барабанни накладки за леки автомобили; - Дискови и Барабанни накладки за товарни автомобили(камиони, автобуси, ремаркета) - Накладки за селскостопански, промишлени и строителни машини - Гарнитури за двигатели на леки и товарни автомобили; - Гарнитури за селскостопански, строителни и други машини; - Уплътнители за преработваща, химическа и нефтохимическа индустрия. - Уплътнителни материали-клингерит.
Производство на луксозно дамско и мъжко бельо с марка "Перфект" и дамски костюми с марка "А мар". Фирмата има собствено развойно звено и е наложила моделите си, както на вътрешния, така и на външния пазар. Приема и изработва поръчки на ишлеме. Повече информация може да потърсите в нашия сайт
Директен внос на памучни, ленени,полиестерни и смес платове за дамска, мъжка и детска конфекция. Платове за работно облекло. Платове на склад и по заявка на клиента. Бърза доставка.
ЕТ МЕДИГРУП развива своята дейност в областта на производството на тъкани и печатани етикети. Изпълнява заявки с мостри или подготвен дизайн с размери и изисквания за цвят. Изпълнява примерни модели и след одобрението на клиента прави заявка за производство в срок до две седмици. За мостри и запитвания фирмата не взима възнаграждение, т.е. те са безплатни. Внос на помощни материали за текстилното производство: ципове, копчета, подлепващи, хастари, ласета, сатенени ленти, фантази стоки, маниста и мн. др. МЕДИГРУП разполага с централен склад в гр. Пловдив и магазини в градовете Карлово, Асеновград и Пловдив.
Производител и директен вносител на кабелна арматура, кабелни обувки, кабелни гилзи, арматура за ВЕЛ 20, 110, 400 кV, инструменти за рязане, инструменти за кербоване, термосвиваем шлаух, ел.табла, апартаментни табла, прожектори и др.
Производство на моторни делтапланери и обучение на пилоти, предлагане на въздушни разходки, реклама, аеро фото. Официален вносител на ултралеки двуместни самолети IKARUS - Германия и SAVAGE - Чехия

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.