download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 304/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Произвежда полипропиленова нишка за балиране различен tex, конопени, полипропиленови и полиамидни усукани въжета и осемкордни плетени въжета. Фирмата извършва дублиране и пресукване на памучни и полиестерни прежд
Производство на работно и фирмено облекло, рекламни аксесоари от текстил и кожа, дизайн на облекло, пълно рекламно обслужване, печатна база;
Преработка и производство на полиетиленови изделия - фолиа,ръкави,чували,пликове,торбички тип "потник".
Компанията е създадена 1990г. Специализирана в производството на високо качествени мъжки ризи изработвани по нови, модерни технологии. Фирмата разполага със собствена сграда 2000м2 оборудвана с нова и модерна техника.
Производство на луксозни дървени барстолове, столове и маси. Здравина и комфорт!
Новалис АД произвежда PVC дограма с доказано качество, използвайки системите за врати и прозорци с марки VEKA, Profilink и френската TRYBA. Професионални консултации, доставка и монтаж, гаранционно обслужване. Точно и прецизно изпълнение. Произведените от прозорци са с 10 години гаранция. За улеснение на клиентите е предоставена и въможност за дограма на изплащане.
Кухни и кухненски мебели, вратички, интериорни врати
Основната дейност на “ДИГИТ 2005” ЕООД е ориентирана към производство и търговия с работно и защитно облекло, работни обувки и ботуши за всеки вид дейност,работни защитни ръкавици, както и лични предпазни средства(ЛПС) по безопасност на труда.Качеството на продуктите е подплатено със сертификат за европейското им равнище,който съдържа резултати от изпитания в акредитирани лаборатории,декларация за съответствие.Същевременно цените са изключително ниски.Обслужването и коректността са на отлично ниво,гъвкавост.Предлагаме пълно комплексно обслужване-всичко на едно място,като работния ни каталог е от 130 цветни страници с огромно разнообразие от артикули.Предлагаме за работното облекло-цели и полугащеризони,панталони,куртки,якета,елеци,шапки и други,ситопечат с името и логото на фирмата в един или повече цветове.
Вибробункери за ориентиране на различни видове деайли.
Производство на изделия от керамика, саксии, гювечи.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2021   Experta Ltd.