download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 304/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Произвежда полипропиленова нишка за балиране различен tex, конопени, полипропиленови и полиамидни усукани въжета и осемкордни плетени въжета. Фирмата извършва дублиране и пресукване на памучни и полиестерни прежд
Производство на работно и фирмено облекло, рекламни аксесоари от текстил и кожа, дизайн на облекло, пълно рекламно обслужване, печатна база;
Преработка и производство на полиетиленови изделия - фолиа,ръкави,чували,пликове,торбички тип "потник".
Компанията е създадена 1990г. Специализирана в производството на високо качествени мъжки ризи изработвани по нови, модерни технологии. Фирмата разполага със собствена сграда 2000м2 оборудвана с нова и модерна техника.
Производство на луксозни дървени барстолове, столове и маси. Здравина и комфорт!
Новалис АД произвежда PVC дограма с доказано качество, използвайки системите за врати и прозорци с марки VEKA, Profilink и френската TRYBA. Професионални консултации, доставка и монтаж, гаранционно обслужване. Точно и прецизно изпълнение. Произведените от прозорци са с 10 години гаранция. За улеснение на клиентите е предоставена и въможност за дограма на изплащане.
Кухни и кухненски мебели, вратички, интериорни врати
Основната дейност на “ДИГИТ 2005” ЕООД е ориентирана към производство и търговия с работно и защитно облекло, работни обувки и ботуши за всеки вид дейност,работни защитни ръкавици, както и лични предпазни средства(ЛПС) по безопасност на труда.Качеството на продуктите е подплатено със сертификат за европейското им равнище,който съдържа резултати от изпитания в акредитирани лаборатории,декларация за съответствие.Същевременно цените са изключително ниски.Обслужването и коректността са на отлично ниво,гъвкавост.Предлагаме пълно комплексно обслужване-всичко на едно място,като работния ни каталог е от 130 цветни страници с огромно разнообразие от артикули.Предлагаме за работното облекло-цели и полугащеризони,панталони,куртки,якета,елеци,шапки и други,ситопечат с името и логото на фирмата в един или повече цветове.
Вибробункери за ориентиране на различни видове деайли.
Производство на изделия от керамика, саксии, гювечи.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.