download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 306/318 (3172 фирми общо)следваща >>
В интернет магазин за спорт и здраве Sandex можете да намерите фитнес уреди спортни облекла, екипировка, обувки, бански костюми и аксесоари с високо качество и на изгодни цени, спортни стоки произведени от водещи световни марки в областта на спортното облекло и оборудване. Професионални фитнес уреди "TOP SPORT", "PATRIOT", "KETTLER". Баскетболни табла "SPALDING". Футболни топки и екипи "PETRA", "PATRIOT", "REUSCH", "UHLSPORT". Екипировка за бокс и бойни спортове, каски, ръкавици, протектори,чували. Тенис маси и ракети
Фирма за производство и монтаж на слънцезащитни продукти. Щори. Дограма. Сенници.
Производител на спортно оборудване за карате, бокс, борба, джудо, фитнес, гимнастика: боксови чували, круши, чучела, боксови рингове, татами, покривала, дюшеци, лежанки и др.
Производство на ЕВРОПАЛЕТИ и дървени опаковки със сертификат за ЕС.
Създаваме стилни мебели за активната Ви почивка. Изберете от многообразието от форми, материи, десени и цветове.
Еса Корпорация ЕООД произвежда и внася следните видове тъкани за спално бельо и покривки: бяло ранфорсе 100% памук в ширини до 300см; багрено ранфорсе в ширини 220 и 240 см; ранфорсе щампа ширина 220 и 240 см; жакардов плат за покривки в ширина 160 см и 240 см; хасе в ширина от 150 см до 300см; сатенени раета в ширина 145 см - бели и багрени пъстротъкани тъкани. Предлага комплексно обзавеждане на хотели с постелъчен инвентар, кърпи, халати и др. Продава готови ушити комплекти.
Производител на дамско и младежко облекло. Облекло по поръчка. Фирменно облеко. Всички сфери на облеклото. Онлайн каталог.
Една от най-големите печатни бази на територията на страната и единствената печатница в България, предлагаща едновременно три различни вида печат-офсет,флексо печат и дълбок печат. Завод за опаковки е утвърден производител и фактор на пазара за гъвкави опаковки и картонени изделия, с традиции и дългогодишен опит в тяхното производство. Заводът е сертифициран по ISO 9001-2000 и HACCP, което до голяма степен гарантира качеството и надежността на предлаганата продукция. В унисон с желанията на нашите клиенти Завод за опаковки разполага с възможности за :флексо печат,офсетов печат,дълбок печат,изработване на дизайн и предпечатна подготовка, каширане (слепване) на материали за двуслойните опаковки,щанцоване, преге, UV лакиране,лепене,рязане,разролване, парафиниране на хартия, конфекциониране на кесии с или без фалта. Еднослойни,двуслойни и трислойни опаковки с флексо или дълбок печат, подходящи за опаковане на продукти от хранително-вкусовата ,химическата и козметичната промишлености .
Производство и търговия с продукти за еднократна употреба от нетъкан текстил - чаршафи, бонета, калцуни, маски, защитни облекла и комплекти. Подходящи за използване в СПА, козметични, балнео и рехабилитационни центрове, в зони с НАССР и добра производствена практика.
Фирма Топ Експрес ЕООД е специализирана в производството и търговията с пластмасови изделия, домашни потреби, саксии и др. Стоки за дома и градината.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.