download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 307/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Мебелна фабрика Стефан Вълчев е производител на масивна художествена мебел от дъб и череша за обзавеждане на жилища, ресторанти и хотели.
Производство и продажба на спално бельо, работно облекло и лични предпазни средства
Изработка на униформено и рекламно работно облекло за всички отрасли на леката и тежката промишленост, отговарящо на изискванията на ЕС, предлагащо конфорт и удобство на роботното място, създаващо самочувствие на вашия работник.
Производител на опаковки от 3 - 5 - пластно и микровелпапе (бяло и кафяво покритие) - кашони, кутии, подложки, околожки, тави и разнообразни нестандартни щанцовани изделия в максимален размер формат А1. Каширане на хартия върху велпапе и картон. Луксозни кутии за обувки, сладки и други по заявка на клиента.
Производствената дейност на “Карбонадо ДМ” ЕООД включва изработката на нестандартно оборудване, резервни части и машини за хранително-вкусовата, текстилната и химическата промишленост, кораборемонта и строителството. Фирмата предлага следните услуги и продукти: -проектиране, изработка, ремонт и монтаж на зъбни и червячни предавки и хидравлични елементи, съоръжения, конструкции от въглеродна или неръждаема стомана; -изработка, поддръжка и ремонт на машини, съоръжения и инструментална екипировка; - изграждане на тръбопроводни обвръзки и резервоари; - поддръжка и ремонт на хидравлична и подемна техника; - проектиране, изработка и монтаж на хидравлични системи и елементи - изпълнение на индивидуални решения по задания на клиента. Съгласно наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на повдигателни съоражения “Карбонадо ДМ” - ЕООД е лицензирана фирма притежаеваща удостоверение за извършване на ремонтни дейности от ДАМТН - РО “ИДТН”
Габровски Лайт предлага разнообразни продукти в сферата на осветлението: битово, професионално, външно, градинско, фасадно, декоративно, улично. Най- големият търговски представител в България на “SLV” и “PAULMANN“ - Германия. Отлична възможност за избор на осветителни тела с магазини в София, Варна, Пловдив, Велико Търново и Русе.
Шевен, кроялен и гладачен цех. Фирмата извършва работа на ишлеме, както и изпълняването на рекламни поръчки и собствено производство. .
Производство на транспортни опаковки от велпапе и дърво - кашони, тарелки, кутии, палети, скари, сандъци и др.
Производство и търговия с училищна офис и друга мебел
"Модена - 2006" ЕООД произвежда всякакъв вид спортна екипировка - детска, юношеска, дамска и мъжка, предназначена за футбол, хандбал, волейбол и други видове спорт. Изработва работни облекла. Фирмата разполага с техническа възможност за изработване на щампа и бродерия.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Опаковки и консумативи
Екстрапак ООД предлага повече от
700 вида опаковки и консумативи
shop.bags.bg

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2020   Experta Ltd.