download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 45/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Производство, доставка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, външни ролетни щори и комарници.
Дистрибуция на пластмаси и каучуци.
Проектиране, производство, монтаж и сервиз на хидравлични асансьори.
Производство и търговия със заваръчна техника, материали и консумативи, предпазни средства, аксесоари, сервиз.
Производство на висококачествени металорежещи инструменти за нарязване на вътрешна и външна резба, за пробиване на отвори и обработка на фаски и комбинирани инструменти за обработка на отвори. Метчици ръчни и метчици машинни, както и плашки кръгли и плашки шестостенни по DIN и ISO и други реномирани стандарти за нарязване на метрична резба, за UNC- и UNF- резби, за витвортова BSW- и BSF- резби, за тръбна G резба, за PG-резба, за трапецовидна Tr-резба, за NPT, NPS и други специални резби. Свредла с опашка шестостен, комбиниран свредел-метчик, стъпални свредла, конусни зенкери 90 градуса по DIN, конусни зенкери 90 градуса със шестостенна опашка и др.
Мебелно производство. Метално производство. Производство на механизирани кресла. Производство на инструментална екипировка. Галванично, прахово и алкидно боядисване. Асортимент на предлаганите изделия: Комплексно обзавеждане на специализирани офиси; Банково обзавеждане; Кухненско обзавеждане; Хотелско обзавеждане; Механизирани кресла, специализирани столове за БДЖ и автомобилостроенето; Метални шкафове, стелажи, съхранители на папки и др.; Папки класьори и др.
Посредничество и представителство при сделки с недвижими имоти; Отдава под наем и наема жилища, търговски и производствени обекти; Правни консултации и съдействие, оформяне на сделки; Оперативно управление на имоти; Лицензирани оценки на недвижими имоти, предприятия, машини и съоръжения и земеделски земи.
Проектиране, производство и продажба на мебели произведени в България - от ламинирани плоскости, с немски и австрийски материали. Цялостно обзавеждане на дома - кухни, спални, дневни, трапезарии, детски и хотелско обзавеждане.
Производство и разпространение на медицинска козметика (лосион против акне, лосион за крака, масло против мазоли, крем за пети и херпеси и др.) и почистващи средства (каша и гел за почистване на силно замърсени ръце, подови настилки и др.).
Производство на плодови и зеленчукови консерви, джемове за сладкарската промишленост, топинги, коктейлни череши, зеленчукови полуфабрикати за ресторанти и хотели.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.