download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 48/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Внос на матраци - ортопедични и латексови на италианската фирма DEMAFLEX.
Производство на електрически битови бойлери ФЛАМИНА.
Внос и продажба на едро и дребно на електронни музикални инструменти и озвучителни апаратури: синтезатори, усилватели, миксери, ефекти, тонколони, аксесоари и др. Изключителен представител на Roland/BOSS, Mackie, Generalmusic(GEM, LEM), Technics, Warwick за България. Производство на професионални тонколони с говорители Eminence-USA.
Производство и продажба на работно облекло, лични предпазни средства, обувки. Готови и по поръчка на клиента. Поставяне на фирмени надписи и знаци. Дрехите се произвеждат от несвиваеми, трудно горими, киселиноустойчиви, антистатични, промазани, хидрофлобирани тъкани.
Комплексно конструиране, моделиране на CAD-CAM (Lectra).
Търговия с резервни автомобилни части за всички модели автомобили.
Консултантска дейност за изготвяне на бизнес планове в областта на Европейските програми по линия на Европейската комисия като САПАРД, ЕС и други. Консултантски и правни услуги в областта на възстановяване на собствеността върху земеделските земи и горите. Консултации и информационни услуги в областта на Пазара на земята. Изготвяне на Експертни оценки за стойността на земеделските земи и горите в България. Извършване на топографски заснемания и изготвяне на кадастрални планове и скици. Извършване на геодезически замервания. Проучвания и проектиране на обекти за опазване на околната среда. Изготвяне на предварителни проекти, проектиране и инженеринг на пречиствателни станции на населени места и промишлени обекти. Изготвяне на проекти за водохващания, корекции на реки и дерета. Защитни диги и съоръжения по бреговете на река Дунав. Проектиране на рибарници и развъдници за раци.
Строителна химия: строителни хидроизолации, фасадна защита и възстановяване, консервиране и възстановяване на естествен камък, мостово и инженерно строителство, възстановяване на бетон, саморазливни епоксидни подови покрития, заравнителни маси, фугиращи маси, ленти за фуги, строителни лепила, добавки за строителни разтвори, машини и инструменти, импрегнатори и лакове за дърво.
Поликонтакт е център за консултации и управление на човешките ресурси. Дейността е свързана с подбор на персонал, обучението, развитието и управлението на човешките ресурси. Към фирмата работи Служба по трудова медицина, както и Отдел Митническо обслужване с цел пълно задоволяване потребностите на клиентите. От 1996г. организира младежки програми за международен, културен и социален обмен, стажантски програми и летни бригади за САЩ и Европа. Фирмата разполага с Бюро за самолетни билети, предлагащо най-достъпните цени, по най-желаните дестинации за цял свят.
Изработка на пластмасова дограма, алуминиеви окачени фасади, стъклопакети, ударо-устойчиво стъкло - Триплекс по метода на заливане.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.