download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 50/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Изработка на резервни части от метал-струго автоматна обработка.
Производство и обработка на трикотажни платове за луксозно дамско и мъжко бельо, спортни облекла, подплати, дамски и мъжки блузи от полиестерна коприна, памук и смеси.
Продажба, проектиране, монтаж, доставка и охрана на обекти със сигнално-охранителна техника, пожаро-известителна техника, системи за телевизионно наблюдение; домофони, видеодомофони. Дистрибутор на канадската фирма DSC.
Проектиране, доставка, монтаж, пускане в действие и поддържане на високотехнологични електронни системи в следните области: Пожароизвестяване и пожарогасене; Сигнално-охранителна техника срещу нежелано проникване в сгради и обекти; Контрол на достъпа в сгради (пропускни системи съчетани с времеви контрол); Газ-детекция (откриване на лесно избухливи или отровни газове в широк спектър); Телевизионно видеонаблюдение; Аудио- и видеодомофонни уредби с автоматична електронна брава; Компоненти за електрически инсталации, електроинсталационни устройства и системи (ключове, контакти, првключватели, регулатори и др.); Климатична, отоплителна и вентилационна техника; Автомати за затваряне на външни и вътрешни (вкл. плъзгащи) врати и прозорци.
Проектантска, производствена и сервизна дейност на автоматизирани линии за хляб с капацитет от 250 до 1200 хляба на час.
Произвежда: котли - парни /ниско и средно налягане/ и водогрейни, за промишлеността и бита по аналог на шведските CTS; нивопоказателни колонки за парни котли до 13 атм., 190 и 280 мм обхват на стъклото; цистерни и нестандартно оборудване. Ремонт на котли и отоплителни инсталации. Абонамент по КИП и А на котелни централи.
Електропроектиране, доставка и монтаж на електрообзавеждане.
Продажба на различни CDR/CDRW, производство на немската компания DMG AG. Тиражиране и печат върху CD. Предпечатна подготовка и реклама.
Устройствени проекти, планове, програми: лесо-, лово- и паркоустройство. Защитени територии, ОВОС, екопроучвания, експертизи и други. Производство и внос на екипировка за измерване и работа в горите. Разработка на специализиран софтуер за лесничействата, компютърна картография - GIS.
Търговия с компютри и офис техника, изграждане на структурно окабеляване и локални мрежи, сервиз.

Платени препратки

Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.