download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 52/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Разработка на програмни продукти и системи. Производство на специализиран хардуер. Официален дистрибутор на Lexmark - принтери, Computer Associates.
Проектиране, производство и внедряване на фамилия телексни системи ПАСТЕЛЕКС със софтуер за PC (MS-DOS, MS Windows95/98/NT4/2000) и MAC компютри. Изграждане на многоканални телексни системи за пренос на данни. Проектиране и внедряване на система за маркиране на документи ПАСМАРК. Проектиране, внедряване и управление на комуникационни промишлени интерфейси към PC по сериен и паралелен интерфейс. Проектиране и изработка на програмируеми промишлени контролери. Проектиране и изграждане на речеви информационни системи. Проектиране и изработка на приложен и системен софтуер.
Център за приемане на телефонни обаждания. Приемане и обработка на голям брой телефонни обаждания - автоматично или чрез оператори. Създаване и поддържане на гласови телефонни услуги. Телефонно обслужване на игри, викторини, промоции, телефонни услуги за информация и развлечение. Телефонно плащане на достъп до интернет сайтове.
Производство на камини и печки на твърдо гориво, камери за вграждане, котлета. Модели с водни ризи и различни мощности.
Производство и търговия с прикачна транспортна техника.
Пристанищна дейност и свързаните с нея вътрешнотърговско обслужване, техническо обслужване, спедиция, инвестиционна и инженерингова дейност, научно-развойна дейност, подготовка и квалификация на кадри.
Извършва: цялостна рекламна стратегия - медия план, послания, канали, видео и аудио реклами; графичен дизайн - фирмен тотал дизайн, фотография, печат; визуална комуникация и външна реклама; интериор и обзавеждане: проектиране, доставка и изработка на мебели и аксесоари; оформяне и изграждане на щандове, конструкции и аксесоари.
Производство на промишлена арматура за инсталации с високо налягане и температура. Предлагани продукти: шибърни кранове; сферични кранове; иглени вентили; позиционери; регулатори за въздух; броячи. Сфера на приложение: нефтохимия, енергетика, металургия, добив на нефт и газ.
Предпечатна подготовка. Печат - офсетов, сито, сух, топъл, трансферен. Довършителни операции - щанцоване, номерация, перфорация, поставяне на спирали. Рязане на плотер. Светлинни реклами. Полимерни печати.
Издателска дейност.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.