download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 54/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Предлага: хоризонтални и вертикални центробежни помпи; високонапорни помпи; хидрофорни уредби (УПН); помпи за горещи води конденз; циркулационни помпи; потопяеми - сондажни, дренажни, фекални и шламови помпи; помпи за химическата промишленост; помпи за фармацевтиката; помпи за гориво - смазочни материали (ГСМ), корабни помпи.
Търговия с инструментални конструкционни стомани.
Предлага: адсорбенти и адсорбентни композиции за технологията и екологията; пречистване и изсушаване на въздух с високо налягане и технически газове; пречистване на питейни и отпадни води; дезодориране на битови и промишлени газове; пречистване на органични течности; повишаване на икономическата ефективност; изработване на метални изделия; изработване на камерни електросъпротивителни пещи за термична обработка на метали, изпичане на различни материали и изделия и за лабораторни изследвания.
Отпечатване на етикети, опаковки, дипляни, каталози, плакати. Висококачествено предпечатно студио - барабанен скенер, експонатор до 50х70. Собствено професионално рекламно фотостудио. Собствена печатна база - качествен офсетов печат.
Търговия с възстановени употребявани металообработващи машини. Постоянна наличност на склад около 70 машини от различни видове - стругове, карусели, борверзи, машинни центри, шлайф машини, гилотини, абканти, преси, координатно разстъргващи и координатно шлифовални машини, машини за ремонт на автомобилни двигатели.
Продажба на автомобилни и индустриални масла Шел. Продажба на автомобилно оборудване Бош. Разполага с най-модерния канал за смяна на масла, в който се извършват всички видове нулиране и инспекции на борд-компютър.
Производство на стъклени елхови украшения по ръчен способ. Картонени опаковки. Транспорт - по договаряне. Основни артикули - кълба ф35-85 мм., детски свят и фантазия.
Официален дистрибутор и представител на: KNAUF, Австрия и USG - DONN, САЩ. Внос на системи за сухо строителство, окачени тавани и осветителна техника.
Официален дистрибутор и представител на: KNAUF, Австрия и USG - DONN, САЩ. Внос на системи за сухо строителство, окачени тавани и осветителна техника.
Извършва допълнително пенсионно осигуряване, набиране на доброволни пенсионно-осигурителни вноски в доброволен пенсионен фонд, управление на средствата в доброволния пенсионен фонд и изплащане на допълнителни пенсии при настъпването на осигурителните случаи, предвидени в закон и определени в осигурителните договори. Набиране на задължителни пенсионно-осигурителни вноски, управление на средствата във фондове за допълнително задължително пенсионно осигуряване и изплащане на допълнителни задължителни пенсии при настъпване на осигурителните случаи, предвидени в закона.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.