download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Лека промишленост

<< предходнастраница 59/318 (3172 фирми общо)следваща >>
Добив и търговия на объл дървен материал. Преработка на дървен материал.
Търговия с книги, учебници и ученически помагала, пособия, езикови системи, офис консумативи, парти артикули. Директен внос на речници и книги ВВМ.
Дилър на СВМ за цялата гама електронни калкулатори, органайзери, дигитални апарати за измерване на кръвно налягане, дигитални термометри за измерване на телесна температура на CITIZEN.
Интернет - доставчик за града и региона, Продажба на офис техника и компютри.
Производство на домофонни апарати, домофонни централи и входни домофонни табла AUDIO. Търговия с телефонни апарати, резервни части и сервиз.
Продажба и сервиз на високотехнологично оборудване в сферата на преработка на инертни материали - мобилни и стационарни трошачни и пресевни инсталации, сита и ситови плоскости, чукове за раздробяване на едрогабаритни скални късове.
Производство на сателитни и ISM антени. ISP доставка на Интернет услуги. Изграждане на безжични LAN мрежи. Внос-износ.
Извършва: организационно-психологическо консултиране в областта на психологически подбор на персонал; оценка на мотивацията за работа; сформиране на екипи и оценка на екипната съвместимост; анализ на работата в екип и изработване на стратегии за подобряването й; обучение на персонала в различни стилове и форми на общуване, социално-психологически тренинги; социометрични изследвания; провеждане на изследвания и изграждане на стратегии в областта на маркетинга и рекламата: маркетингови проучвания по конкретна поръчка с граждани - клиенти, фирми - клиенти, бизнес елит, анализ на рекламни и информационни форми; магазинна мрежа; анализи по конкретни проблеми на клиента въз основа на държавна статистическа информация и собствена база данни; фокус групи (групови дискусии); дълбочинни интервюта; антуражни наблюдения; социо-лингвистичен и психологически анализ на текстове и визуални реклами; имидж мейкинг процес (имидж стратегия, P.R.); консултации по трудово правни взаимоотношения.
Внос от Италия на всякакво автосервизно оборудване от водещи в бранша производители. Доставка на различно минно оборудване за надземни и подземни работи, флотационно оборудване и друго минно оборудване. Машини за шлайфане на колянови валове и цилиндрови блокове, клапани, клапанни гнезда и др.
Търговия с електронни компоненти, полупроводници, конектори, кабели, релета, прекъсвачи, акумулаторни батерии, измервателни прибори, доставка на елементи по спецификация на потребителя.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2022   Experta Ltd.