download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Строителство и Обзавеждане

<< предходнастраница 1/208 (2080 фирми общо)следваща >>
Произвежда професионални и домашни стълби с много добро качество.
Строителство, сушен дървен материал, полиграфия; изграждане на малки водни централи, импорт, експорт.
Производство на бельо и трикотажни изделия; мебели, дограма, вити стълби, дървени къщи, както и ново строителство.
Изработка и монтаж на алуминиеви конструкции и дограма, търговско обзаваждане, окачени тавани. Доставка и монтаж на ламинирани паркети, стъкла и стъклопакети.
Проектиране, строителство, предприемачество, интериор и дизайн, търговия с изделия за довършителни работи, галерийна дейност.
Строителство и ремонт на индустриални ж.п. коловози, технологични релсови пътища, пътно строителство и прилежащи към тях съоръжения и инфраструктурни обекти.
Инженерингова фирма, специализирана в проучване, проектиране и инженеринг на комплексни обекти и подобекти за нуждите на гражданското строителство и транспорта. Притежава добре комплектована база и програмно осигуряване за автоматизирана обработка на данни и решаване на технически проблеми, както и геодезически инструменти и аерофотограметрична апаратура, лаборатория за земномеханични изпитвания и геофизична и сондажна апаратура.
Изработка, доставка и монтаж на метални блиндирани врати, решетки, сейфове. Производство на товарни автомобили ГАЗ - 53 Д, мотокари, двигатели ПЕРКИНС.
Изработка, доставка и монтаж на метални блиндирани врати, решетки, сейфове. Производство на товарни автомобили ГАЗ - 53 Д, мотокари, двигатели ПЕРКИНС.
Комплексно изграждане на проекти в областта на: Транспорта; Водоснабдителни и пречиствателни системи; Инфраструктури; Стоманени резервоари и тръбопроводи; Жилищно, административно и промишлено строителство, спортни комплекси, религиозни сгради.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 208 >

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.