download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Суровини

<< предходнастраница 12/20 (199 фирми общо)следваща >>
Дърводобив, производство на дървен материал, фасониране, ламели, дограма, мебели, дървени къщи и др.
От 30 септември 2002 година завод Родина е част от унгарската фирма за производство на хартия и опаковки Dunapack Paper and packaging SA. Собственици на дружеството са Хамбургер АД и Мосбургер АД, с което групата Хамбургер - Мосбургер - Дунапак е най-голямото предприятие за производство на хартия и средства за опаковане в Средноевропейския регион. Чрез своята интеграция групата от производители предлага на своите партньори всеобхватен пакет от услуги, осигуряващ решения в опаковането, качество, надеждно обслужване, както и проблемни решения при оползотворяване на отпадъците. Групата притежава шест фабрики за производство на хартия и дванадесет фабрики за производство на опаковки в Германия, Австрия, Полша, Унгария, Румъния, Украйна, Словения, България, като общия годишен оборот възлиза приблизително на 1 милиард лева.
Проектиране, дизайн, изграждане и поддържане на дворни градини, декоративни настилки, скални кътове, декоративни водни площи, басейни. Проектиране и инсталация на специализирани, автоматизирани поливни системи. Директен внос на тревни смески, семена за цветя и зеленчуци, настилки за изкуствени водоеми, помпи, филтри, осветление, поливни системи, консумативи.
Внос, износ и търговия с фенол, формалин, натриева основа, ацетон, минерален терпентин, толуол, оцетна киселина, дибутил фталат, диоктил фталат, амониева селитра, карбамид /urea/, пропиточна хартия, полиестерно фолио, техническа памучна тъкан и други суровини и материали за химическата промишленост и селското стопанство.
Проучване, проектиране, конструиране, доставка и въвеждане в експлоатация на въжени линии и ски-влекове. Доказване капацитет на ски-зони и зони за отдих.
Брашно, трици, пшеница - много изгодни цени за количества. Търговия с пропан-бутан, доставка на място, гаранция за качество и актуални цени.
Търговия с черни метали: - ламарини - Ст3сп, 45, 52.3, 65Г и др.; - кръгове - Ст3сп, 5, 20, 35, 45, 20Х, 40Х, 18ХГТ; - квадрати -Ст3,45,40Х; - шини - Ст3, 45, 30Мn5 и др. - директен внос от Украйна; - разкрой на метали. Доставка на метали по заявка на клиента. Фирмата разполага със собствен транспорт.
Внос, износ и търговия на едро с нефтопродукти - горива, полимери и химикали.
Единственият производител на цинков окис /ZnO/ в България. Фирмата предлага 4 качества - за фармация, за пигменти, за каучук и др.
Фирма Фатокем ООД е официален представител и дистрибутор за българския пазар на водещи западни фирми, предлагащи суровини за лако-бояджийската промишленост и строителството, както и за производство и преработка на пластмаси, каучук, керамика, козметика и фармация, добавки за горива и индустриални масла.

Платени препратки

bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.