download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 1/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Агенция за недвижими имоти в гр. Шумен.
Консултация: Управление на качеството - системи ISO 9000, QS 9000, HACCP; Управление на околната среда -системи ISO 14000; Акредитиране на лаборатории (подготовка) по стандарти EN 45000; EN 17025; Безопасни условия на труд - системи по BS 8800. Обучение на персонала по управление на качеството, околната среда, безопасност на труда.
Системи за управление на качеството по ISO 9000; независим строителен надзор в проектирането и строителството; контрол на заваръчни процеси; обучение и квалификация.
Неправителствена обществена организация на държавни, частни, кооперативни и смесени фирми и сдружения. Подпомага, насърчава и представлява интересите на своите членове, съдейства за регионалното икономическо развитие. Подпомага бизнес сътрудничеството между български и чуждестранни фирми. Консултантска, информационна и маркетингова дейност. Програми и проекти за финансиране. Организиране и съдействие за участие в изложения, семинари, панаири. Попълване и заверка на експортни документи, бизнес покани и др.
Бизнес център - пълен пакет от бизнес услуги и бизнес информация. Търговски регистър - регистрация в БТПП, заверки на външнотърговски документи, покани и др. Информационни услуги - публикация и разпространение на пазарна информация (оферти, бюлетин, интернет страница). Национално бюро ЕАН - създаване, поддръжка и развитие на системата за кодиране и маркирането със щрихкодове на стоките. Информация и съдействие в следните области - Европейски програми и проекти, обществени поръчки в ЕС, право и данъци на ЕС, бизнес сътрудничество, преводи и легализации и други.
Публично привличане на влогове, използване на привлечените средства за предоставяне на кредити, покупка на менителници и запис на заповед, сделки с чуждестранни средства за плащане и с благородни метали, приемане на ценности и депозит, сделки с и управление на ценни книжа, гаранционни сделки, безкасови плащания и клиринг, управление на инвестиционните фондове, покупка на вземания, финансов лизинг, консултации.
Туристическа дейност: почивки и екскурзии в страната и чужбина, екзотика, индивидуални пътувания, хотелски резервации, ВИП туризъм, круизи, семинарен и конгресен туризъм и др.
Продажба на самолетни и автобусни билети и застраховки.
Юридически консултации.
Консултации в областта на религиите и теологията, проблеми със сектантските общности в страната. Изнася частни уроци.
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 296 >

Платени препратки

Яки графични станции
Рендиране в реално време
и на най-тежките обекти - от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.