download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 58/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Козметични услуги.
Международна спедиция.
Счетоводно и финансово консултиране. Пълна организация на финансово - счетоводната дейност съгласно изискванията на нормативните актове. Изготвяне на финансови справки за нуждите на управлението. Данъчно и правно консултиране. Управленско консултиране.
Разработка на софтуерни приложения и консултантски услуги.
Класификационен надзор на плавателни съдове; Консултации при изграждане на системи за управление на качеството - ISO 9000; Консултации при изграждане на системи за опазване на околната среда - ISO 14000; Строителен и инвестиционен надзор; Сертификация по ISO 9000, ISO 14000 и TICKIT - чрез BVQI; Количествени и качествени инспекции на стоки и товари; Консултации и надзор в сферата на Аеронавтиката; Риск мениджмънт; Интегрирани решения в сферата на информационните технологии.
Продуциране на филми.
Акредитиран агент на IATA от 1994г. с шест офиси, включително един офис на Аерогара София за карго-услуги. Лицензиран туроператор и агент. Резервации и продажба на самолетни билети, както и доставка на билетите на посочен адрес. Хотелски резервации в страната, градски хотели, летни и зимни курорти, коли под наем, трансфери, организиране на конференции, семинари и др., медицински застраховки при задгранични пътувания, карго-услуги, чартърни вътрешни и международни полети, туроператорско обслужване: почивки на море и планина в страната и чужбина:индивидуални и групови.
Консултантска дейност.
Преводи, субтитри и дублаж за телевизонни и видео продукти.
Класификация и прегледи на морски и речни кораби, сондажни платформи, корабни материали и изделия. Сертифициране на системи за управление на качеството по ISO 9000.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.