download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Услуги

<< предходнастраница 69/296 (2956 фирми общо)следваща >>
Предлага: хидро- и топлоизолации; алпинисти - работа на трудно достъпни места; миене на прозорци - хотели, банки, офиси и др.; подготовка и боядисване по алпийски способ на комини, виадукти, калкани или цели сгради; ремонт и реставрация на фасади; хидро- и топлоизолация по алпийски метод; реклама - калканна живопис, участие в каскади и рекламни снимки и промоции, поставяне и поддръжка на транспаранти, билбордове и др.
Туроператор, турагент. Предлага: почивки, балнеология и резервации на хотели; чартърни полети и организирани програми: Турция, Кипър, Тунис, Испания; делови пътувания и семинари; самолетни билети и застраховки.
Комплексни офис решения. Продажби по каталог и чрез Интернет на продукти на водещи в бранша фирми: XEROX, 3M, REXEL, HP, BASF, PANASONIC, OKI, UMAX и др. Офис мебели по поръчка.
ПАРКОВЕ И ГРАДИНИ - ПРОЕКТИРАНЕ, СТРОИТЕЛСТВО, ПОДДЪРЖАНЕ - декоративни настилки, външно и интериорно озеленяване, скални кътове, декоративни водни площи и др. Официален представител за България на поливни системи Rain Bird - дистрибуция, проектиране, монтаж, гаранционен сервиз.
Проектиране, доставка, монтаж, демонтаж и сервиз на отоплителни, ВиК и ел. инсталации.
Търговия с компютърна техника и софтуер. Ремонт на компютри. Рекламна дейност. Предпечат и печат. Обучение: специализиран център за професионално компютърно обучение - 6 нива.
Транспорт: вътрешен и международен - Италия, Франция и Испания. Превоз на живи животни и хладилни товари. Складова база и сервиз на товарни автомобили.
Придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; придобиване, управление и продажба на облигации; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва, както и иавършване на търговски сделки.
Логистични услуги - Вътрешна и международна спедиция на превозите по: железопътен транспорт, воден транспорт, автомобилен транспорт; Комбинирани превози; Превозване на извънгабаритни и тежки товари; Складова дейност; Митническо оформяне на товарите; Каргозастраховки; Контролиране движението на товарите. Определна насоченост при превоза от и за Балканите, страните на ОНД, Средна Азия и Кавказките републики, както и от Европа за България и Турция и обратно направление. Офиси в страната: Варна, Русе, Стара Загора, Горна Оряховица, Бургас, Свиленград.
Приватизационни сделки.

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2024   Experta Ltd.