download.bg
 Вход Списание  Новини  Програми  Статии  Форум  Чат   Абонамент  Топ95   Архив 
Топ95 > Организации

<< предходнастраница 11/15 (150 фирми общо)следваща >>
Българо-румънската търговско промишлена палата (БРТПП) е трансгранична бизнес-асоциация, създадена в подкрепа на българските и румънските бизнес среди с цел осъществяване на търговско партньорство, бизнес контакти и информационен обмен. Основните цели на Палатата са: да подпомага и развива икономическите връзки между България и Румъния, да защитава стопанските интереси на членовете си пред държавни и обществени институции в България и Румъния, както и в трети страни и да насърчава и подпомага възможностите за трансгранично коопериране и сътрудничество, с цел по-успешната интеграция на стопанските субекти от двете държави на единния европейски пазар. В изпълнение на горепосочените цели, Палатата предоставя разнообразни услуги както на фирмите – членове, така и на други компании и организации с интереси от двете страни на границата. От 2005 година БРТПП е официален представител за някои от изложенията на панаирен център РОМЕКСПО, Букурещ - Румъния.
Изготвяне на проекти за реставрация на паметници на културата; консервация и реставрация на художествени ценности -стенописна и пластична украса, икони, картини, мебели, рамки и др.; проектиране и изпълнение на нови стенописи и икони.
Българска Асоциация на Производителите и Търговците на Екологични Продукти. За чиста природа!
Организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки.
АРИРИ Кърджали е НПО регистрирано в обществена полза. Работи в две основни направления: подкрепа на формирането и реализирането на регионална политика; подкрепа на МСП. Предоставя услуги на МСП, местни и регионални власти в сферите: прилагане на европейските и международни стандарти (ISO 9001:2000, 22000:2005, 14001:2002, OHSAS, ISO 27000:2005, GMP и др.); разработване на бизнес планове; подготовка на проекти за финансиране по програмите ФАР и САПАРД.
GMBG SELECT е лицензирана частна трудова борса и се занимава с подбор на персонал и намиране на работа за областта на Русе и по черноморието. Също така предлага и прогами за кулурен обмен в USA.
Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи е съсловна организация,която защитава правата и интересите на работещите в здравеопазването медицински специалисти.В РК на град София членуват над 6000 мед. специалисти.
Оферти за недвижими имоти в България, поръчка на огледи, обучение за брокери имоти, работа, софтуер имоти, форум за безплатни обяви, блог
Сдружение с идеална цел, организиране на състезания по приложно колоездене за деца 10-12 год. по правилата на АИТ, годишни технически прегледи на автомобили, възстановяване на отнети контролни точки, шофьорски курсове, всички видове застраховки, счетоводни услуги, ремонт на автомобили, боядисване на автомобили, смяна на счупени стъкла и много други услуги в бранша на автомобилите.
РУСО Поделение на Националния Осигурителен Институт НОИ

Платени препратки

Компютри за геймъри
Домашни компютърни системи за игри
Конфигурации по желание от Перси ООД
www.persy.com
Рекламни чанти
Екстрапак произвежда рекламни чанти
и опаковки от хартия и (био)полимери
Bags.BG
bgERP
Управлявайте фирмата си
с безплатен, уеб базиран софтуер
www.bgerp.com

вашето каре - тук

за нас | за разработчици | за реклама | станете автори | in english  © 1998-2023   Experta Ltd.